Most kívánj csudaszépeket! TÍZMILLIÓSZOROS NAP van

Forrás: Dreamstime -
boldogság Gondolat buddhista szerencse hagyomány tízmilliószoros nap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Július 8-a tízmilliószoros nap, ezért érdemes minden gondolatod, tetted és tevékenységed jóra fordítani.

Július 8-án, pénteken van 2016 harmadik tízmilliószoros napja. Évente négy ilyen meghatározó napot jelölnek ki a tibeti szerzetesek a buddhista hagyományok szerint. A Nagy Buddha-napokat a tibeti naptár alapján minden évben az első, a negyedik, a hatodik és a kilencedik holdhónapok 15. napján ünneplik.

Forrás: Dreamstime

Mire figyelj ezen a napon:

A gondolataid olyan dolgokra fordíts, amelyeket el szeretnél érni és jót hoznak mások életében is. Ne mérgelődj, ne légy önző, ne bosszankodj és ne gondolj rossz dolgokra. Olyan tetteket vigyél véghez, amelyek boldogságot és örömöt okoznak. Engedd el a rossz beidegződéseket és csupa kellemes és vidám gondolatokkal töltsd meg a tudatod. A jövőre vonatkozó terveidet alaposan gondold át, fogalmazd meg, mit szeretnél elérni.

Miért fontos ez a nap a Buddhistáknak?

Chokhor Düchen magyarul az imakerék ünnepe. Ezen a napon a tibetiek Buddha első beszédére, a Négy Nemes Igazság tanára emlékeznek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.