Megszólalt egy lány, aki élvezhette a DVBBS "vendégszeretetét"

Balaton Sound rajongó DVBBS lány koncert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy magyar lány tavaly részt vett a kanadai páros egyik hazai koncertjén. Elmondása szerint semmi olyat nem tettek vele, amire ő ne bólintott volna rá. 

Ahogy korábban a Life.hu is megírta, igencsak elfajultak a dolgok a múlt heti Balaton Sound egyik koncertje után. A DJ-testvérpár, Alex és Chris van der Hoef több lányt behívott az öltözőjébe fellépés után, ahol állítólag röviditallal kínálták rajongóikat, majd a gina nevű partidroggal kábították el őket. Később két lányra ájultan találtak a Balaton Sound dolgozói, harmadik társuk pedig a mellékhelyiségben zokogott. Három másik lány pedig még korábban elmenekült a helyszínről. Most egy húszéves lány nyilatkozott a Borsnak, aki tavaly ősszel személyesen találkozott Budapesten a DVBBS tagjaival.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Gustavo Caballero

"A novemberi koncertjük pont olyan elképesztően jó volt, mint amilyen a Soundon. Én az első sorban táncoltam a barátnőimmel, minket választottak ki a buli után. Ránk is egy magyar nő és egy férfi mutatott, akik megkérdezték, hogy magyarok vagyunk-e, és hogy elmúltunk-e 18 évesek. Amikor igennel válaszoltunk, már mehettünk is be a srácokhoz. Alex és Chris nagyon kedves volt velünk, fotózkodtunk, aztán itallal kínáltak. Elfogadtuk, nem volt ezzel semmi gond - mondta a lány, aki követte a fiúkat egy fővárosi szállodába is.

"Megkérdezték, hogy elmegyünk-e velük bulizni a hotelbe, ahol laknak, mi pedig igent mondtunk. Egy pesti luxusszállodába vittek minket a bu­szukkal, és a hotelszobában buliztunk. Volt ott minden, de

kizárólag azt csináltuk, amihez ne­künk, lányoknak kedvünk volt.

Az ment haza, aki akart, nem volt semmi gond" - nyilatkozta a rajongó. A beszámoló alapján ebben az esetben a fiatalok nem kaptak titokzatos drogot, és nem történt erőszak a zenekari tagok részéről sem.

A fesztivál szervezői a Sound hivatalos Facebook-oldalán tájékoztatták a közönséget a legújabb fejleményekről, miszerint a rendőrség szexuális erőszak gyanúja miatt folytat nyomozást, ismeretlen tettes ellen.

"Az események helyszínét a rendőrség átvizsgálta, több jelenlévőt tanúként hallgatott meg. A rendőrség mai megkeresése szerint a történtek kapcsán szexuális erőszak gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen folyik nyomozás.
Az elmúlt napokban rengeteg hír, vélemény és spekuláció jelent meg a sajtóban és a közösségi oldalakon az üggyel kapcsolatban, miközben a tények teljes felderítése jelenleg is folyamatban van."
A legsokkolóbb videó a nizzai terrortámadásról: vérfagyasztó képsorok, csak erős idegzetűeknek (18+)http://www.life.hu/news/20160715-sokkolo-video-a-nizzai-terrortamadas-utan-mindenutt-holttestek-es-emberi-maradvanyok-hevertek.htmlCsütörtök este a francia nemzeti ünnepen hajtott bele egy kamion a tűzijátékra váró tömegbe. Eddig 84 halálos áldozatot követelt a terrortámadás, köztük sok a gyermek. Sokkoló volt a Promenade des Anglais sétány látványa a támadás után. News--Viharvadászok akcióban! Ekkora villámokat hozott a tegnap esti vihar!http://www.life.hu/news/20160714-ekkora-villamokat-hozott-a-vihar-budapestre.htmlAhogy az időjósok is előre jelezték, tegnap este viharokkal és heves széllökésekkel érkezett meg a hidegfront. Természetesen Budapesten is lecsapott az ítéletidő, a viharvadászok viszont örülhettek a villámfényes éjszakának. News--Az EFOTT megnyitotta kapuit - Indulhat a buli!http://www.life.hu/news/20160713-az-efott-megnyitotta-kapuit.htmlKedden végre elindult az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója. NewsThinkstockPillants be az ivóbarlangok lassan letűnő, különös világába!http://www.life.hu/news/20160713-becsi-ivobarlangok-kulonos-es-fustos-vilaga-amik-lassan-a-feledes-homalyaba-vesznek.htmlHa itt egyszer elkezdődik az ivás, az tényleg soha nem ér véget. Bécs egykor nyüzsgő barlangjaiban egyre lassabb az élet, olyannyira, hogy hamarosan a feledés homályába vesznek. News--Gera Zoltáné lehet a foci-EB legszebb gólja http://www.life.hu/news/20160712-gera-zoltan-sokaig-a-harmadik-helyen-allt-de-pentek-estere-az-elso-helyre-kerult.htmlEgy internetes gólszépségversenyen ismét lehet szavazni Gera Zoltán találatára, amelyet a portugáloknak lőtt a franciaországi labdarúgó-Európa-bajnokság csoportkörében. NewsOrigoJégeső pusztított Szombathelyen - Budapest felé tart http://www.life.hu/news/20160713-budapest-fele-tart-a-szombathelyen-pusztitott-jegeso.htmlHatalmas károkat okozott a vihar a vasi megyeszékhelyen, amely kedden délután csapott le a városra. Ma viszont már egyre többfelé alakulhat ki zápor, zivatar, felhőszakadás és jégeső. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.