magyar válogatott focista gól Gera Zoltán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy internetes gólszépségversenyen ismét lehet szavazni Gera Zoltán találatára, amelyet a portugáloknak lőtt a franciaországi labdarúgó-Európa-bajnokság csoportkörében.

A június 22-én rendezett mérkőzés 19. percében magyar szöglet után a portugálok kifejelték a labdát, a tizenhatos vonalán a kapu felé álló Nani hátracsúsztatta, éppen Gera Zoltánhoz, aki mellel maga elé tette, majd 23 méterről a kapu bal alsó sarkába bombázta.

A gólt az európai szövetség (UEFA) internetes szavazásán tíz jelölt közül a csoportkör legszebb találatává választották június 25-én, most pedig a Sky Sports voksolásán került fel a tízes listára,amelyet a franciaországi torna eddigi ötven meccse alapján állítottak össze.

Gera - Shaqiri és Robson-Kanu mögött - sokáig a harmadik helyen állt, de péntek estére az első helyre került. Szavazni ezen az oldalon a helyezés melletti, felfelé mutató zöld nyílra kattintva lehet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.