Kiderült, hogy Trokán Anna miért viseli még mindig a volt férje nevét a csuklóján

Forrás: Facebook/Trokán Anna -
színésznő Trokán Anna tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Trokán Anna és volt férje már évekkel ezelőtt kimondták a válást, de Stuart neve még mindig a színésznő csuklójára van tetoválva. Anna végre elárulta az okát. 

Mindössze két és fél évig tartott Trokán Anna és Stuart kapcsolata. A színésznő még 2010-ben a Scooby-Doo és a Kalózszellem című darabban szerepelt, ekkor ismerte meg volt férjét, aki a mű produkciós menedzsere volt.

Trokán Anna Forrás: Facebook/Trokán Anna

Ezután egyre gyorsabban pörögtek az események: Anna egy lánykérést követően igent mondott, 2011 nyarán férjhez ment és

párja nevét is a csuklójára tetováltatta.

Ám amilyen gyorsan összeházasodtak, olyan gyorsan el is váltak. Anna kezén azonban még mindig ott virít Stuart neve.

"Egyszer megkérdeztem egy szalonban, hogy mennyibe kerülne eltávolítani, de elég súlyos összeget mondtak, úgyhogy egyelőre marad. A tetováláshoz hasonlóan az esküvő is egy hirtelen fellobbanás volt. Két és fél évig tartott a szerelem, és a „lakva ismerszik meg a másik" mondással indokolnám a végét" – mondta a színésznő a magazinnak adott interjúban. Anna azt is elárulta, hogy ezáltal tanulta meg, hogy

a házasságnak mekkora súlya van.

"Soha nem ábrándoztam arról, hogy menyasszony legyek én csak a szerelmet kerestem, amikor hirtelen megkérték a kezemet. Ma viszont már tudom, hogy ha nem érzem száz százalékosan biztosnak magam, akkor nemet kell mondanom" – mondta Trokán Anna, aki válása után újból megtalálta a boldogságot és már három éve boldog kapcsolatban él jelenlegi párjával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.