Vízparti programot tervezel? Ilyen időre számíthatsz a hétvégén

Forrás: Thinkstock -
eső napsütés időjárás nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napsütésre, 30 Celsius-fok körüli melegre, de esőre is készülni kell a hétvégén. Emellett többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de zivatarok környezetében erős vagy viharos széllökések is lehetnek.

Péntek

Déltől egyre több gomolyfelhő jelenik meg, és elsősorban északon, északnyugaton fordulnak elő záporok, zivatarok. Tovább erősödik a nappali felmelegedés: délután már 30 fok körüli értékeket mérhetünk - írja Köpönyeg.hu.

Forrás: Thinkstock

Szombat

A sok napsütés mellett megnövekszik a gomolyfelhőzet, és főleg hajnalban, valamint délután lehet zápor, zivatar. Estétől egyre több helyen megerősödik az ÉNy-i szél. 28 és 33 fok közötti hőség lesz.

Vasárnap

Északnyugat felől hidegfront éri el a Kárpát-medence térségét, melynek hatására megerősödik a szél, és szórványosan záporok, zivatarok is előfordulnak. Csupán néhány fokkal frissül fel a levegő: 29 fok körüli értékeket mérhetünk délután.

Sohasem láttál még ekkora pókot! A nyolclábú egy kisebb busz is lehetnehttp://www.life.hu/news/20160721-sohasem-lattal-meg-ekkora-pokot-az-allat-egy-kisebb-haziko-is-lehetne.htmlGigantikus pók, vagy rák is lehetne az az állat, amit ufóvadászok szúrtak ki egy távoli mexikói szigeten. NewsThinkstockElhunyt Körmendi János, az Illés zenekar egykori dobosahttp://www.life.hu/news/20160720-kormendi-janos-elhunyt-szornyu-tragedia-a-muveszvilagban-az-illes-zenekar-egykori-dobosa.htmlA népszerű "Joe bácsi", aki 1962 és 1966 között zenélt az Illésben, 75 éves volt - tette közzé szerdán az Illés Kluboschok Baráti Köre Facebook-csoport. NewsOrigoMozgó krematóriumot indított Klapkahttp://www.life.hu/news/20160720-klapka-gyorgy-mozgo-kisallat-krematoriumot-uzemeltet-budapesten.htmlKissé morbid üzletbe fogott Klapka György, újabban mozgó krematóriumot üzemeltet az üzletember. Házhoz megy kisállatot hamvasztani. News--POKÉMON GO: Élő adásba sétált bele a pokémonra vadászó hírolvasóhttp://www.life.hu/news/20160720-a-floridai-csatorna-munkatarsa-elo-adasban-vadaszott-pokemonra-belesetalt-az-idojaras-jelentesbe.htmlNéhány nappal ezelőtt vált hivatalosan is elérhetővé Magyarországon a Pokémon Go, de a világ nagy részét már meghódította. Pillanatok alatt lett az egyik legnépszerűbb játék, olyannyira, hogy van, aki még élő adás közben is ezzel szórakozik. NewsOrigoSirályt mentett a magyar hajóskapitányhttp://www.life.hu/news/20160719-legradi-mark-hajoskapitany-aki-vilagkoruli-utra-indul-egy-bajba-jutott-siraly-eletet-mentette-meg.htmlEnnél meghatóbb történetet ritkán hallani. A bajba jutott sirály, Légrádi Márknak köszönheti az életét. News--Nem foglalkozott kislánya sérüléseivel a megerőszakolt kétéves anyukájahttp://www.life.hu/news/20160718-megeroszakolt-keteves-kislany-anyukaja-nem-foglalkozott-gyermeke-seruleseivel.htmlElőzetes letartóztatásba helyezték a megerőszakolt kétéves kislány édesanyját és nevelőapját, J. Szilviát és H. L. Józsefet, akikkel szemben kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt nyomoz a rendőrség. Azzal gyanúsítják a párt, hogy sanyargatták a gyerekeket.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.