A 2 éves kislány egy teadélutánnal lepte meg a rendőrt, aki megmentette az életét

Forrás: Buzzfeed -
teadélután rendőr gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy évvel ezelőtt Rowlett nyomozó a halál markából rántotta ki az akkor egyéves Bexley-, aki egy lenyelt érmétől fulladni kezdett. Ám úgy tűnik, hogy a kislány őrangyala nem aludt, ugyanis az arra járőröző rendőr, - amint a testére szerelt kamera felvétele is bizonyítja - megmentette az életét. Most, egy évvel később a kislány hálából egy teadélutánt rendezett a férfinak.

"Legjobb barátok vagyunk, igaz? Örökké!" - mondja mosolyogva Rowlett nyomozó a kis Bexleynek, aki egy teadélutánnal köszönte meg a férfinak, hogy tavaly, amikor egy érmétől majdnem megfulladt,

a rendőr szerencsére megmentette az életét.

"Amikor ismét levegőhöz jutott...Nos, az volt a legszebb hang, amit valaha is hallottam" - meséli Rowlett. De nem csak ő, hanem a kislány anyja,

Tammy Norvell is örökké emlékezni fog arra a napra.

"Örökké ünnepelni fogom azt a napot, hiszen ezért lehet most itt a kislányom" - mondja könnyek között Tammy, aki leszögezte, hogy szeretné, ha az emberek látnák, hogy a rendőrökről alkotott negatív képüknek van egy másik oldala is. Az asszony még egy profi fotóst is felbérelt, hogy megörökíthesse kislánya és Rowlett első találkozását a baleset óta - írja a Buzzfeed.

Forrás: Buzzfeed

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.