Szörnyű balesetet szenvedett a fiatal pilóta: életét vesztette

Forrás: AFP/2012 Getty Images/Andy Lyons -
halál pilóta baleset Bryan Clauson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mindössze 27 esztendős versenyző halála az egész motorsportszövetséget megrázta. Bryan Clauson szombaton szenvedett súlyos sérüléseket verseny közben, életéért hiába küzdöttek, nem tudták megmenteni.

Fiatalon kezdte versenyzői karrierjét Bryan Clauson. Már 22 évesen az Indy Lights sorozat versenyzője volt. A hétvégén pedig a Belleville-i Midget Nationals futamon szerepelt, sajnos tragikus végkimenetellel.

Forrás: AFP/2012 Getty Images/Andy Lyons

A versenyző vezető pozícióban volt, ekkor ütközött össze egy lekörözött pilótával. A koccanást karcolások nélkül megúszhatta volna, ha a mögötte haladó pilóta ki tudta volna kerülni a felborult autóját. Sajnos azonban Ryan Greth nem tudta elkerülni az ütközést, nagy sebességgel rohant Bryan Clauson járművébe. A biztonsági csapatnak fél órába került, mire kiszabadították autójából a 27 éves pilótát, akit kritikus állapotban szállítottak kórházba. Az orvosok mindent megtettek azért, hogy megmentsék az életét, azonban sajnos nem sikerült. Szerettei körében elhunyt a pilóta. Halála az egész motorsportközösséget megrázta - írja az USA Today.

Megható! 63 évig éltek együtt, egyszerre haltak meghttp://www.life.hu/news/20160809-63-ev-hazassag-utan-20-perc-kulonbseggel-halt-meg-egy-hazaspar-meghato-tortenet.htmlPár perc különbséggel hunyt el Jeanette és Henry De Lange, akik 63 éven át voltak házasok. Figyelem, könnyfakasztó sorok következnek! News--Szexuális zaklatási botrány: több edző is molesztálhatta az amerikai tornászokathttp://www.life.hu/news/20160809-az-amerikai-tornaszovetseg-nem-torodott-a-molesztalasi-jelentesekkel-vedte-az-edzoi-hirnevet.htmlMolesztálási botrány tört ki az amerikai tornasportban. Állítólag több edző is molesztálhatta a sportolókat, ám a szövetség inkább figyelmen kívül hagyta a jelentéseket, hogy az oktatók nevén ne essen csorba. News--A 19 éves Kenderesi Tamás Phelps előtt jutott döntőbehttp://www.life.hu/news/20160809-a-19-eves-kenderesi-tamas-michael-phelps-elott-jutott-dontobe-cseh-laci-a-harmadik-lett.htmlAz első legjobb idővel jutott a 200 pillangó keddi döntőjébe Kenderesi Tamás, a harmadik Cseh László lett. NewsMTIMegvan a második! Hosszú Katinka 100 háton is aranyérmeshttp://www.life.hu/news/20160809-hosszu-katinka-uszono-100-haton-is-aranyermes-megvan-a-masodik-erem.htmlHosszú Katinkának korábban még vb-érme sem volt 100 háton, a riói olimpia döntőjében – a második 50 méteren bemutatott, hihetetlen úszásával – mégis első tudott lenni. Az Iron Ladynek ezzel már két aranyérme van Rióban. News--A Forma- 1 nagyágyúja egy centet sem fizetett volna anyósáérthttp://www.life.hu/news/20160808-bernie-eccleston-a-forma-1-nagyagyuja-nem-lett-volna-hajlando-fizetni-anyosaert.htmlNéhány nappal ezelőtti óriási port kavart, hogy a Forma 1-es mogul anyósát elrabolták Brazíliában, és minden idők egyik legnagyobb váltásgdíját, vagyis majdnem 10 milliárd forintnak megfelelő pénzösszeget követeltek érte. Mindenki osztozott a család aggodalmában, kivéve magát Bernie Ecclestonet? News--Egy csinos, szöszi pilótanőért rajong az internet - eszméletlen képeken pózol!http://www.life.hu/news/20160808-maria-pettersson-pilotanot-imadja-az-internet-nepe.htmlBár Maria Pettersson szakmája igen férfias, az élete azonban nagyon is irigylésre méltó. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.