állattámadás oroszlán élő adás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyönyörű állat az oroszlán, de bármilyen barátságosnak tűnik is, mindig fennáll a veszélye annak, hogy ha megunja a helyzetet, bizony odakap. Ebben a televíziós élő adásban is ez történt..

A gyerekek nem mindig bírják, ha huzamosabb ideig csendben kell lenniük. Így történt ez egy mexikói televízió élő adásában is. A kislány unalmát sírással jelezte, amit a közelében fekvő oroszlán nem bírt sokáig cérnával. Felpattant és mancsaival ki akarta tépni a síró gyereket édesanyja karmaiból. Szerencsére a tréner ura volt a helyzetnek, lehámozta a meglett állatot a kislányról, édesanyját pedig azonnal nyugtatni kezdte.

Az állat nem akart kárt tenni a gyerekben, pusztán csak játszani akart vele, mondta nyugtatólag a gondozó.

Játék ide vagy oda, inkább kiscicát válasszunk gyerek mellé, ne egy meglett oroszlánt.

A Forma- 1 nagyágyúja egy centet sem fizetett volna anyósáérthttp://www.life.hu/news/20160808-bernie-eccleston-a-forma-1-nagyagyuja-nem-lett-volna-hajlando-fizetni-anyosaert.htmlNéhány nappal ezelőtti óriási port kavart, hogy a Forma 1-es mogul anyósát elrabolták Brazíliában, és minden idők egyik legnagyobb váltásgdíját, vagyis majdnem 10 milliárd forintnak megfelelő pénzösszeget követeltek érte. Mindenki osztozott a család aggodalmában, kivéve magát Bernie Ecclestonet? News--"Egy Iron Lady volt a medencében, amikor megdőlt a világrekord"http://www.life.hu/news/20160808-hosszu-katinka-gyozelmet-ferjenek-tulajdonitottak-kiakadt-egy-amerikai-noi-magazin.htmlHosszú Katinka valóban egy igazi Iron Lady, ahogy ezt 400 vegyesen be is bizonyította. Hatalmas fölénnyel és elképesztő világcsúccsal zsebelte élete első olimpiai aranyérmét News--Vidéki diákok Budapesten - Összegyűjtöttük a leggyakrabban előforduló problémákathttp://www.life.hu/news/20160718-videki-diakok-problemaja-a-budapesti-eletben-miket-kellett-megszokniuk-kollegistakent.htmlBudapesten élni vidéki diákként nem csupa móka és kacagás, hanem bizony árnyoldalai is vannak az önálló életnek. Diákoktól kérdeztük, mely dolgokat volt a legnehezebb megtanulniuk, illetve megszokniuk a különköltözés során, a kollégista életben. News--Kínos párkapcsolati szituációk- mit tegyünk, ha párunk váratlanul beköltözik?http://www.life.hu/news/20160718-parkapcsolat-a-parunk-varatlanul-bekoltozik-online-is-meg-lehet-oldani-a-bejelentest.htmlMit tegyünk, ha életünk állítólagos párja egyszercsak úgy dönt, hogy nem bírja tovább nélkülünk és váratlanul betoppanva közli, hogy hozzánk költözik? A szituáció kínos, de ha mi is titkon erre vágytunk, a hivatalos része nem bonyolult. Kisfilmünkből kiderül, mennyire egyszerűen áthidalható ez a probléma. NewsThinkstockMegható! Szó szerint tenyerükön hordozták a kerekes székes fiút a fesztiválozókhttp://www.life.hu/news/20160711-tenyeren-hordozta-a-sound-kozonsege-a-kerekesszekes-fiut.htmlNincs fesztivál Endrédi Bálint nélkül. Ő az a fiatal kerekesszékes srác, aki ritka betegsége ellenére igyekszik valamennyi nyári szabadtéri rendezvényen részt venni.NewsOrigoNégy darab ecstasy tablettát fogyasztott a Balaton Soundon meghalt lányhttp://www.life.hu/news/20160727-balaton-soundon-meghalt-lany-4-darab-ecstasy-tablettat-fogyasztott-sok-vizet-ivott-agyodemat-kapott.htmlA Balaton Soundon meghalt fiatal lány, Zsófi a hírek szerint újdonsült szerelmével és barátaival indult a fesztiválra, ahonnan többé nem tért haza... NewsFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.