Megbüntették a BKV-n, és kiderült, hogy évekkel ezelőtt meghalt

Forrás: MTI/Máthé Zoltán -
halott BKV bliccelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jegy nélkül utazott a metrón a nő, de elkapták az ellenőrök. Ez volt a szerencséje, ugyanis így derült ki, hogy évek óta halottá van nyilvánítva!

Talán soha nem derült volna ki, hogy a 48 éves nő évek óta halott, ha nem utazik jegy nélkül a metrón. Az ellenőrök ugyanis elkapták bliccelés közben, és a rendőrök is megérkeztek a helyszínre. A személyi igazolványát látva azonban jócskán elkerekedett a járőrök szeme, ugyanis a nyilvántartás szerint a nő évek óta halott.

Képünk illusztráció Forrás: MTI/Máthé Zoltán

"Bilincsben vittek el, hisz az egyenruhásoknak valószínűbbnek tűnt, hogy egy hulla papírjaival csalok, mint hogy élőhalott legyek" - kezdte a nő meghökkentő történetét a Blikknek, és hozzátette, nem is egyszer halt meg!

"A '96-os halálom után többször „kísértettem" Magyarországon:

2000-ben a pesterzsébeti önkormányzaton még a leánykori nevemet is visszavettem. Ám 2006-ban újra elhunytam" - mondta a nő. Ezek egyikéről sem volt tudomása egy jó ideig az asszonynak, akit mint kiderült, volt férje nyilváníttatott halottá miután a nő 1996-ban külföldre költözött.

Az ex 2002-ben kérvényezte a bíróságon a halottá nyilvánítást, amit sikerült is elintéznie.

A halál időpontját 1996. január 15-ében állapították meg. Amikor azonban a nő visszavette a leánykori nevét a sajószentpéteri önkormányzaton,

észrevették, hogy nem hunyhatott el, amikor 2000-ben még ügyet intézett.

A helyiek hatályon kívül helyeztették a végzést, így a nő újra élt. Eközben az asszony boldogan élte világát, úgy, hogy közben fogalma sem volt sem a haláláról, sem a felélesztéséről.

A volt férje azonban 2006-ben ismét halottá nyilváníttatta.

2007-ben pedig az örökségre is rátette a kezét. Mára a nő visszakapta a vagyonát és az életét is, de ha nem bliccel, talán örökké halott marad.

Ittasan vezette a repülőt a pilótahttp://www.life.hu/news/20160811-megbukott-az-alkoholteszten-az-air-india-egyik-nemzetkozi-jaratanak-pilotaja.htmlA leszállást követő alkoholteszten megbukott az Air India indiai légitársaság egyik nemzetközi járatának pilótája, akit a vizsgálat idejére felfüggesztettek állásából. News--Élő adásban támadt rá az oroszlán a kislányrahttp://www.life.hu/news/20160811-elo-adasban-tamadt-ra-az-oroszlan-a-kislanyra-dobbenetes-kepsorok.htmlGyönyörű állat az oroszlán, de bármilyen barátságosnak tűnik is, mindig fennáll a veszélye annak, hogy ha megunja a helyzetet, bizony odakap. Ebben a televíziós élő adásban is ez történt.. News--Egy budapesti dohánybolt falába csapódott a taxihttp://www.life.hu/news/20160811-egy-budapesti-dohanybolt-falaba-csapodott-egy-taxi.htmlCsütörtökön egy Szent István körúton közlekedő taxis a gyalogosokkal zsúfolt járdán keresztül egy házfalnak csapódott. NewsMegdöbbentő! A Verrasztó testvérek visszaléptek az olimpiátólhttp://www.life.hu/news/20160811-a-verraszto-testverek-visszaleptek-az-olimpiatol.htmlVerrasztó Dávid még szerda délelőtt döntött úgy, hogy nem indul el a 200 méteres vegyesúszás középdöntőjében, mert nincs olyan lelkiállapotban, hogy versenyezzen. Pár órával később testvére, Evelyn is lemondta a 4x200 méteres gyorsváltó döntőjét. Az ő döntésének oka egyelőre ismeretlen. News--Megvan az idei olimpia legbrutálisabb sérülése: durva videó! (18+)http://www.life.hu/news/20160811-brutalisan-kicsavarodott-a-karja-a-sportolonak-elkepeszto-video-kerul-fel-az-internetre.htmlA fiatal férfi keze brutálisan kicsavarodott, melyet egy helyi csatorna meg is örökített. Ilyen szörnyűt még nem láttunk! News--Megválasztották Magyarország legszebb gyermekéthttp://www.life.hu/news/20160811-hoppa-megvalasztottak-magyarorszag-gyermek-szepet.htmlHétvégén öt kategóriában hirdettek győztest az egyik legnagyobb országos gyermekszépségversenyen, Siófokon. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.