Tragédia! 8 emeletet zuhant a hathetes csecsemő és a mamája

Forrás: Thinkstock -
halál zuhanás Brooklyn emelet lift
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borzalmas tragédia történt egy édesanyával, és annak hathetes kislányával: mindketten 8 emeletet zuhantak. A 23. emeleten várták a liftet, aminek úgy nyílt ki az ajtaja, hogy valójában az üzemen kívüli felvonó a 15. emeleten vesztegelt.

Kisbabával, vagy anélkül egy 24 emeletes házban kizárólag a liftet használva lehet közlekedni, azonban egy végzetes napon a felvonó meghibásodott. A brooklyni anya a 23. emeleten lakott, és gyermekével együtt várta, hogy megérkezzen a lift. Amikor végre kinyílt az ajtaja, a nő betolta a babakocsit, és mindketten a mélybe zuhantak.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Az ajtó ugyanis úgy nyílt ki, hogy a lift nem érkezett meg, a 15. emeleten állt valószínűleg meghibásodva. Az anya és kisbabája így 8 emeletet zuhantak. Hiába szállították kórházba a hathetes csecsemőt, nem tudták megmenteni az életét. Az anya is súlyos sérüléseket szenvedett, de a hírek szerint túlélte a zuhanást. A rendőrség vizsgálatot indított az ügyben, a felelősöket keresik, ám még azt sem zárták ki, hogy szándékosan zuhant az anya gyermekével együtt a mélybe. Az épületben egyébként éppen felújítást tartanak - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.