Fegyveres rablás történt egy belga bevásárlóközpontban

Forrás: Thinkstock -
fegyveres rablás Belgium Brüsszel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rendőrök menekítettek ki embereket egy bevásárlóközpontból szombaton egy fegyveres rablás idején a belga fővárostól, Brüsszeltől mintegy 60 kilométerre délre fekvő Chatelineau településen - jelentette a helyi sajtó.

Egy ékszerboltba három álarcos támadó legalább egy Kalasnyikov gépkarabéllyal behatolt. A rendőrség több tucat embert kísért ki az épületből, akikben az ékszerbolti üvegvitrinek betörésének robaja azt a képzetet keltette, mintha lövések dördültek volna el - mondta Eric De Brabander rendőrfelügyelő.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Korábban Daniel Vanderlick polgármester az RTL televíziónak azt mondta, hogy Kalasnyikov gépkarabélyból lövéseket adtak le a támadók. Eric De Barbander rendőrfelügyelő cáfolta a közlést, és az RTL-nek azt mondta, hogy a Kalasnyikovból nem adtak le lövéseket. Senki nem sérült meg, és a rablók kereket oldottak - tette hozzá. A rendőrség nem tett említést arról, hogy az incidensnek lenne iszlamista vonzata. Idén márciusban Brüsszelben 32 ember meghalt az Iszlám Állam dzsihadista szervezet támadásában. A helyi rendőrség és a szövetségi ügyészek egyelőre nem szólaltak meg az ügyben.

Felébredt a 11 hónapos kisfiú, akit apja lőtt fejbehttp://www.life.hu/news/20161021-felebredt-az-a-11-honapos-kisfiu-akit-apja-lott-fejbe.htmlÉdesapja véletlenül lőtte fejbe 11 hónapos gyermekét: nem elég figyelmesen rakta le a töltött fegyvert, ami elsült. A kisfiú egy darabig életéért küzdött, de nemrég egy jó hírt osztott meg a család a Facebook-oldalukon: a gyermek felébredt! News--Hatalmasat változik az időjáráshttp://www.life.hu/news/20161022-hatalmasat-valtozik-az-idojaras-oktober-vegen.htmlMég van remény arra, hogy kicsit élvezhessük az októberi nap sugarait. News--60 évesen meghalt Kevin Meaney, stand-up humorista http://www.life.hu/news/20161022-60-evesen-meghalt-kevin-meaney-stand-up-humorista.htmlOtthonában találtak rá, Forestburgh-ben, New York államban. News--A tízmilliószoros napon minden gondolatodnak és tettednek nagyobb ereje vanhttp://www.life.hu/news/20161021-tizmillioszoros-nap-van-nagyobb-ereje-van-a-gondolatoknak-es-tetteknek.htmlMa minden teremtőerő megsokszorozódik, ezért nagyon figyelned kell a gondolataidra, ugyanis nemcsak a pozitív, de a negatív dolgok is felerősödhetnek! A tízmilliószoros napot fordítsd jóra a világ és magad számára! News--Gyászol Vilmos herceg és Harry - Elhunyt Diana hercegnő mostohaanyjahttp://www.life.hu/news/20161021-elhunyt-diana-hercegno-mostohaanyja-raine-spencer.htmlBetegségben elhunyt Diana hercegnő mostohaanyja. Raine Spence 87 éves volt, betegsége nem kínozta sokáig.News--Halálra égett egy idős férfi Gödönhttp://www.life.hu/news/20161022-halalra-egett-egy-idos-ferfi-godon-egy-elszenesedett-holttestet-talaltak.htmlEgy idős férfi elszenesedett holttestére bukkantak szombat reggel Gödön, a Kálmán utca egyik lakásában - közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-vel. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.