Corinna Schumacher Forma-1 Michael Schumacher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ritkán érkezik friss hír a hétszeres világbajnokról, és ez nem véletlen. Neje, Corinna Schumacher és a család többi tagja ugyanis gondosan ügyel arra, ne szivároghasson ki semmilyen, főleg nem hamis információ Michaelről. Most azonban szeretnék egy kicsit enyhíteni a nyomást, és adni valamit a rajongóknak.

Mint ismeretes, november 13-án lesz 22 éve, hogy Michael Schumacher a Benetton pilótájaként megszerezte az első világbajnoki címét. Ennek apropóján a család nem csupán egy vele kapcsolatos filmnapot szervez a németországi Kölnben, de megújítják a versenyző hivatalos Facebook-oldalát is.

A család üzenetéből, melyet Michael közösségi oldalán tettek közzé, az derül ki, hogy szeretnének biztosítani a rajongóknak egy helyet, ahol megoszthatják az élményeiket, emlékeiket és gondolataikat kedvencükkel kapcsolatban, valamint, ahol ünnepelhetik a régi sikereket. Előrebocsátották azt is, hogy a bulvármédia helytelen információi és túlkapásai helyett ez lesz az a csatorna, ahol hiteles információkat kaphatnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.