A 23 éve eltűnt férfi egy halott nevével kezdett új életet

Forrás: Linda Iseler -
férfi halott eltűnt személyazonosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
23 év elegendő volt arra, hogy Linda Iseler túltegye magát férje eltűnésén, aki 23 évvel ezelőtt elhagyta őt, és két fiát. Azonban néhány hónappal ezelőtt egy telefonhívás ismét felforgatta a nő életét: kiderült, hogy férje egy halott férfi személyazonosságát felvéve kezdett új életet.

Minden magyarázat nélkül tűnt el Richard Hoagland 23 évvel ezelőtt. Orvoshoz indult, de soha többé nem tért vissza otthonába, ahol egy feleség és két fia várta. 10 évvel később halottnak nyilvánították, Linda Iseler pedig megpróbálta feldolgozni férje eltűnését. Több mint két évtized alatt sikerült is neki túltennie magát a megrázó eseten, de egy telefonhívás ismét teljesen felforgatta az életét: kiderült, hogy férje él és virul, csak egy másik családban, egy halott férfi személyazonosságát felvéve.

Linda és férje, Richard Forrás: Linda Iseler

A férfi azonban lebukott egy családfakutatás során teljesen véletlenül. Kiderült, hogy egy halott halász papírjaival kezdett teljesen új életet Richard Hoagland méghozzá Floridában. Új felesége és gyermeke is volt a csaló férfinak, aki nem tudta örökké elrejteni titkát. A rendőrség letartóztatta a férfit, akiről Chris Nocco megyei seriff el is mondta a véleményét.

"Ez a fickó gyáva. Maga mögött hagyta a családját, ez nagyon szomorú"

- mondta. Linda Iseler az egykori feleség új életet tudott kezdeni, de mindig maradtak benne kérdések.

"Tudni akartam, hogy miért. Miért sétált csak úgy el? Hogy tehette ezt?"

- mondta Linda, aki talán annyi év után most a válaszokat is megkapja - írja a People.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.