Tragédia! 21 évesen elhunyt az olasz herceg

Forrás: principecorsini.com -
halál herceg Filippo Corsini baleset tragédia
Filippo Corsini éppen az egyetemre sietett, amikor egy autó halálra gázolta. 

A 21 éves herceghez hamar érkezett a segítség, ám a mentősök már nem tudták megmenteni az életét. Az egész világot megrázta a tragédia, ami a sofőr felelőtlenségének volt köszönhető. A hírek szerint a baleset október 31-én történt, ám a család csak most hozta nyilvánosságra a dolgot – írja az Eonline.

Forrás: principecorsini.com

A londoni iskola elé több ezren vittek virágot a baleset után, hogy leróják kegyeletüket Filippo előtt. A rendőrség már letartóztatta a 42 éves sofőrt, akit gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolnak. A Corsini család egyelőre nem akart megszólalni az ügyben.

Bizarr villantás: Pulcsija alól lóg ki a nő melle - Videó (18+)http://www.life.hu/news/20161103-villantas-pulcsija-alol-log-ki-a-no-melle.htmlAmikor egy nő melltartó nélkül rohangál, az többnyire beindítja a férfiak fantáziáját, de valószínűleg nem egészen úgy képzelik el, mint ahogy az alábbi videóban látható. News--Esőfelhőkkel kell átvészelnünk a következő napokat http://www.life.hu/news/20161102-eso-es-szel-idojaras-elorejelzes-ez-var-rank-a-kovetkezo-napokban.htmlBár az eddigi időjárás kegyes volt hozzánk, az igazi őszi napok csak most várnak ránk. A köpönyeg.hu előrejelzése következik. NewsThinkstockEgyéves gyereket találtak holtan Cegléden, az anyát őrizetbe vettékhttp://www.life.hu/news/20161101-egyeves-gyereket-talaltak-holtan-cegleden-az-anyat-orizetbe-vettek-kisfia-megolesevel-gyanusitjak.htmlŐrizetbe vettek egy 31 éves ceglédi nőt, akit egyéves kisfia megölésével gyanúsítanak - közölte kedd reggel a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság. NewsOrigoMeghalt Józsa Imrehttp://www.life.hu/news/20161031-meghalt-jozsa-imre-szinesz.htmlSúlyos betegség után szombaton meghalt Józsa Imre színész. A hírt hivatalosan nem erősítették meg, de a Wikipedián már feltüntették a Jászai Mari-díjjal és a Magyar Köztársasági Érdemrend kiskeresztjével is kitüntetett színművész halálának napját. News--Több mint száz tini lányt zaklatott szexuálisan egy férfihttp://www.life.hu/news/20161028-tobb-mint-szaz-tini-lanyt-zaklatott-szexualisan-egy-sved-ferfi.htmlTöbb mint száz, nagyrészt kiskorú lány elleni szexuális visszaélés vádjával hét év börtönbüntetésre ítéltek pénteken egy 47 éves férfit Svédországban.News--Kavart egy diákjával, tönkrement a tanárnő életehttp://www.life.hu/news/20161027-kavart-egy-diakjaval-tonkrement-a-tanarno-elete-most-vetkozik-hogy-legyen-penze.htmlMary Beth Haglin hiába tudta, hogy nem szabad összejönnie egyik tanítványával sem, mégsem bírt ellenállni a kísértésnek. Így lassacskán elkezdett összeomlani a fiatal, csinos tanárnő élete. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.