Óriási villanások az éjszakai égbolton

égbolt villanás jelenség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vakító fényjelenség teszi izgalmassá Florida népét. Találgatják, hogy mi lehet a magyarázata. 

Egy helyi rendőrautó belső kamerája több olyan videótfelvételt is rögzített, melyen egy gömb alakú óriás fény nyaláb halad át az égbolton. Az érdekes jelenség olyan világosságot hoz magával, mintha nappal lenne, ám nem tart tovább néhány másodpercnél.

Egyelőre senki nem tudja, hogy mi áll az események hátterében, de a videó futótűzként terjed a neten.

Tovább gyűrűzik a MÚSZ ügy – Gyárfás is perelni foghttp://www.life.hu/news/20161123-gyarfas-tamas-es-a-musz-is-perelni-fog-tobb-ragalom-miatt-is.htmlGyárfás Tamás és a MÚSZ is perre fog menni valótlan információk terjesztése miatt. NewsIdős papot fejezett le az Iszlám Államhttp://www.life.hu/news/20161123-idos-kereszteny-papot-fejezett-le-az-iszlam-allam.htmlOtthona elől rabolták el az idős papot, akit a Sínai-félszigeten fejeztek le. Boszorkányság gyakorlásával vádolták a férfit, ezért kellett meghalnia. News--Elképesztő felvétel került elő a jetiről http://www.life.hu/news/20161123-o-a-jeti-fura-video-kerult-fel-a-kozossegi-oldalra-nezd-meg-te-is.htmlBár már sokan akarták bebizonyítani a lény létezését, eddig még senkinek sem sikerült. Most újabb felvétel került napvilágra a misztikus jetiről. News--Saját gyermekét rabolta el a férfihttp://www.life.hu/news/20161123-prostituciora-akarta-kenyszeriteni-kozos-gyermekuk-anyjat.htmlZsarolásra akarta felhasználni saját gyermekét egy férfi és annak élettársa. NewsOrigoVégzett szeretőjével majd posztolt magáról egy véres fotóthttp://www.life.hu/news/20161123-kulonos-kegyetlenseggel-olt-a-fiatal-fiu.htmlHidegvérrel végzett szeretőjével egy 18 éves fiú, majd véres külsejéről posztolt a világhálón. News--Holttestet találtak Budapesten, a Déli pályaudvarnálhttp://www.life.hu/news/20161122-holttestet-talaltak-budapesten-a-deli-palyaudvarnal-meg-nem-tudni-kie.htmlNovember 22-én délután rejtélyes holttestet találtak Budapesten, a Déli pályaudvarnál. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.