Tovább gyűrűzik a MÚSZ ügy – Gyárfás is perelni fog

Forrás: MTI/Marjai János -
MÚSZ Gyárfás Tamás Hosszú Katinka per
Gyárfás Tamás és a MÚSZ is perre fog menni valótlan információk terjesztése miatt.

Úgy látszik Hosszú Katinka és a Magyar Úszószövetség harca egyre komolyabb méreteket ölt. Először Hosszú Katinka tette közzé a nyíltlevelét, mely nagy visszhangot kapott, később pedig már a sportolók is egymásnak ugrottak az igazságot keresve, most pedig a sportállamtitkárság szólt közbe, mert szeretnék, ha érdemi cselekedet történne az ügy kapcsán,

így a jövőben bíróságon fog folytatódni a harc.

Gyárfás Tamás pert indít. Forrás: MTI/Marjai János

Gyárfás Tamás perelni fog Szabó József olimpiai bajnok úszóval szemben, mert Szabó azt nyilatkozta az egyik portálnak, hogy Gyárfás jutalékot kapott az utóbb megkötött szponzori szerződésekért.
Ezzel egy időben a MÚSZ peres ügyet indítványoz Németh Zsolt ellen, mert egy tévés interjújában azt állította, hogy a szövetség vásárlással gyűjt szavazatokat.

Gyárfás ezekkel kapcsolatban kijelentette: az olimpiai aranyérmes úszóval a nyilvánosság előtt nem kíván vitát folytatni, a bíróságon azonban kénytelen elégtételt kérni, hiszen "1993 óta soha, semmilyen formában nem vett fel jutalékot, fizetést, illetve költségtérítést a MÚSZ-tól, mint ahogy Szabó József többi, részben kegyeletsértő állításai is minden valóságalapot nélkülöznek" -idézte az MTI.

Idős papot fejezett le az Iszlám Államhttp://www.life.hu/news/20161123-idos-kereszteny-papot-fejezett-le-az-iszlam-allam.htmlOtthona elől rabolták el az idős papot, akit a Sínai-félszigeten fejeztek le. Boszorkányság gyakorlásával vádolták a férfit, ezért kellett meghalnia. News--Elképesztő felvétel került elő a jetiről http://www.life.hu/news/20161123-o-a-jeti-fura-video-kerult-fel-a-kozossegi-oldalra-nezd-meg-te-is.htmlBár már sokan akarták bebizonyítani a lény létezését, eddig még senkinek sem sikerült. Most újabb felvétel került napvilágra a misztikus jetiről. News--Saját gyermekét rabolta el a férfihttp://www.life.hu/news/20161123-prostituciora-akarta-kenyszeriteni-kozos-gyermekuk-anyjat.htmlZsarolásra akarta felhasználni saját gyermekét egy férfi és annak élettársa. NewsOrigoVégzett szeretőjével majd posztolt magáról egy véres fotóthttp://www.life.hu/news/20161123-kulonos-kegyetlenseggel-olt-a-fiatal-fiu.htmlHidegvérrel végzett szeretőjével egy 18 éves fiú, majd véres külsejéről posztolt a világhálón. News--Szemtanúkat keresnek a szentendrei gázolás kapcsánhttp://www.life.hu/news/20161123-nem-talaljak-a-tettest-a-szentendrei-rendorok.htmlElgázolta áldozatát, majd elhajtott a helyszínről a tettes. A rendőrség nagy erőkkel keresi a felelőst, ehhez kérik a lakosság segítségét is. NewsKoraszülött babáknak varr ruhákat egy magyar férfi http://www.life.hu/news/20161122-micsoda-ferfi-koraszulott-babaknak-varr-polokat-egy-magyar-onkentes-interju.htmlFerenc a Facebookon osztotta meg a munkáját, ezzel pedig több száz "rajongót" szerzett magának. A férfi koraszülött babáknak készít önkéntesként inkubátorba való pólókat. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.