Kiderült Katalin hobbija: imád színezni a hercegnő

színezés Katalin hercegné News
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegnőről csak annyit tudunk, hogy stílusosan öltözik, rengeteg kötelezettsége van, miközben neveli gyermekeit. Most azonban kiderült, mivel kapcsolódik ki mindenki kedvenc hercegnője. 

Johanna Basford a napokban tudta meg, hogy bizony nem akárki rajong a munkásságáért: Katalin hercegnő is ott van a többmillió imádója között. Az asszony felnőtteknek készít kifestőket, amik olyannyira népszerűek, hogy az Amazon bestsellerlistáit heteken át vezették. Rajzait, felnőtteknek szánt kifestőit milliók imádják: első kötete, a Titkos kert már itthon is kapható.

Katalin hercegnő Forrás: AFP/Justin Tallis

Johanna onnan tudta meg, hogy Katalin is a kifestőkönyvek szerelmese, hogy egy rendezvényen

a Buckingham palotában találkozott Vilmos herceggel, aki elmesélte neki, mennyire odavan munkásságáért a felesége.

A Skóciában élő Basford a Press Association-nek büszkélkedett el azzal, hogy Vilmos herceg elmondta, Katalin imádja a Titkos kertet, és ez nagyon jól esik neki. A könyvből egyébként több, mint egymillió példány kelt el világszerte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.