Alaposan megverte feleségét a férfi az esküvő után

Forrás: Thinkstock -
házasságkötés esküvő verekedés News
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt hinnénk, hogy egy esküvő szinte mindig romantikus esemény, ám vannak elég sokkoló kivételek: nemrég egy férj a lagzin annyira helybenhagyta újdonsült feleségét, hgy a nőt kórházba kellett vinni. 

A Mirror számol be Kevin Joseph és Melissa McGrath borzalmas lagzijáról. A pár 4 éve volt együtt, 2013-ban el is jegyezték el egymást, és egy kislányuk is van már. A férfi azonban annyira bepiált az esküvő napján, hogy rémes állapotba került a nap végére:

az egyik tánc alatt a földre teperte kedvesét, majd jól elgyepálta. Az asszonyt azonnal kórházba kellett vinni.

Alaposan megverte feleségét a férfi az esküvő után (képünk illusztráció) Forrás: Thinkstock

A tárgyalás is megvolt már, a férj korábban bűnösnek vallotta magát a testi sértés vádjában, ám védekezésképp azt hozta fel, hogy az esküvői vacsora utáni eseményekre egyáltalán nem emlékszik. Azt is mondta, és azért ivott ennyit, mert nagyon ideges volt a lagzi miatt. A férj korábban nem bánt durván a feleségével, ám a nő szerint Kevin rossz természetű, igen makacs ember.

A bíró 2 év próbaidővel bocsátotta szabadon Kevint,

és közmunkát is kell végeznie, emellett feleségének 113 ezer Forintot kell fizetnie kárpótlásképp. A bíró azt is elmondta, a családon belüli erőszak egy komoly dolog, de itt nem azzal segít, ha börtönbe záratja az apát, hanem azzal, ha kint megoldják a gondjaikat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.