Újabb merényletre készült egy koszovói testvérpár Németország egyik legnagyobb bevásárlóközpontjában

Forrás: MTI/Balogh Zoltán -
merénylet Németország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb merényletre készült egy koszovói testvérpár Németország egyik legforgalmasabb és legnagyob plázájában. A férfiakat letartóztatták, mielőtt a szörnyű tettet elkövették volna.

Obernhausen városában készült merényletet elkövetni egy 28 és 31 éves koszovói testvérpár, akik a CentrO-t, az egyik legnagyobb plázát szemelték ki maguknak. A komplexumban 250 bolt található, mely a karácsony közeledtével zsúfolásig megtelik vásárlókkal.

Újabb merényletre készültek- egy koszovói testvérpárt tartóztatott le a rendőrség Forrás: MTI/Balogh Zoltán

Szerencsére a berlini kaminonos merénylet után nem történt újabb tragédia, ugyanis hatósági riasztások után letartóztatták a két gyanusítottat. A nyomozás egyelőre folyik ellenük, a rendőrség igyekszik kideríteni, hogy a merénylők az előkészületek mely szakaszában voltak, illetve vannak-e tettestársaik.-tudta meg a Bors.

Magas a készültség Németországban, mióta egy tunéziai származású elkövető eltulajdonított egy kamiont, és azzal a berlini karácsonyi vásár résztvevői közé hajtott. A borzalmas mészárlásnak 12 halálos áldozata van és továbi 45 személy sérült meg a gázolás során.

A berlini merénylet magyar túlélője mindenhol összedőlt faházakat és sérülteket látott


Kamion hajtott Berlin egyik legnépszerűbb karácsonyi vásárának tömegébe. Összesen 12 halálos áldozatot követelt a merénylet és 48-an sérültek meg, többen súlyosan. Egy magyar lány is kórházba került, és elárulta, milyen állapotok uralkodtak a vásáron a támadás után.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.