Megszólalt Michael Schumacher korábbi menedzsere: "Ideje tiszta vizet önteni a pohárba"

Forrás: AFP -
Forma-1 Michael Schumacher menedzser
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint három éve szenvedett szörnyű balesetet Michael Schumacher: síelés közben elesett, és súlyosan megsérült a koponyája. Sajnos az állapotáról azóta sem tudunk sokat...

A balesete után Michael kómába esett, és miután felébredt, megkezdte a rehabilitációs kezeléseket egy svájci kórházban. 2014 szeptembere óta otthon lábadozik, de családja mindennél jobban titkolja, hogy a versenyző milyen állapotban van. Most azonban megszólalt az egyik legfontosabb ember Schumi életében, a korábbi menedzser, Willi Weber. Ő vezette be Schumachert a Forma-1 világába, számtalan győzelmet ünnepeltek együtt.

Michael Schumacher korábbi menedzsere, Willi Weber neheztel a pilóta családjára Forrás: AFP


A 74 éves Weber a német Bunte magazinnak adott interjút, amelyben nemtetszését fejezte ki amiatt, hogy az autóversenyző családja ilyen hosszú időn keresztül kétségek között hagyja azokat az embereket, akik éveken keresztül hűséges rajongói, szurkolói, támogatói voltak Michaelnek.

"Azt gondolom, hogy három év elteltével ideje lenne tiszta vizet önteni a pohárba. Nehezményezem, hogy a Schumacher család nem mondja el, mi az igazság. De az én szavamra már nem adnak" – mondta Weber.

Vallott az isztambuli merénylő: nem a klub volt az eredeti célponthttp://www.life.hu/news/20170118-az-isztambuli-merenylo-eredeti-celpontja-a-taksim-ter-volt.htmlElkapták az isztambuli merénylőt, aki január elsején 39 ember életét oltotta ki a Boszporusz partján fekvő Reina klubban. Vallomásából kiderült, hogy nem a szórakozóhely volt az eredeti célpontja, hanem a Taksim tér, de ott túl nagy volt a biztonsági intézkedés. News--Földrengés érte Rómát: két metróvonalat is kiürítettekhttp://www.life.hu/news/20170118-foldrenges-razta-meg-olaszorszagot.htmlKét közepes erejű földrengést is észleltek Rómában, megtették a szükséges óvintézkedéseket. News--A ragyogó napsütés mellett dermesztő fagyok lesznekhttp://www.life.hu/news/20170118-idojaras-dermeszto-fagyok-lesznek.htmlTovábbra is tartja magát a fagy, sajnos hiába várjuk az enyhülést, nem jön el. A kemény mínuszok mellett az egyetlen örömünk, hogy legalább kisüt a nap! NewsOrigoGondolnád, hogy hajból fantasztikus dekorációk készülnek? Videó!http://www.life.hu/news/20170118-kinaban-hajbol-keszitenek-dekoraciot.htmlA kínaiak időről-időre mindig meg tudják lepni az európai népet, így történt ez most is. Ipari mennyiségű hajból készítenek lakásdekorációkat. NewsThinkstockEz a videó lenne a bizonyíték Nagyláb létezésére?http://www.life.hu/news/20170118-videora-vettek-egy-csapatnyi-nagylabat.htmlSokak megingathatatlanul hisznek a Nagyláb létezésében. Világszerte mindenhol észlelték már a különös állatokat, de a legtöbb találkozásról Amerikában számoltak be. Nemrég épp a Yellowstone Nemzeti Parkban kapták lencsevégre a jetiket. NewsMegfojtotta a nőt, majd közösült a tetemével egy férfihttp://www.life.hu/news/20170117-megfojtotta-a-not-majd-a-holttestevel-kozosult-a-ferfi.htmlElképesztő történet látott napvilágot: egy férfi féltékenységből ölt, de ezután még meg is erőszakolta a holttestet. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.