Megszólalt Michael Schumacher korábbi menedzsere: "Ideje tiszta vizet önteni a pohárba"

2017.01.19. 00:50

Több mint három éve szenvedett szörnyű balesetet Michael Schumacher: síelés közben elesett, és súlyosan megsérült a koponyája. Sajnos az állapotáról azóta sem tudunk sokat...

A balesete után Michael kómába esett, és miután felébredt, megkezdte a rehabilitációs kezeléseket egy svájci kórházban. 2014 szeptembere óta otthon lábadozik, de családja mindennél jobban titkolja, hogy a versenyző milyen állapotban van. Most azonban megszólalt az egyik legfontosabb ember Schumi életében, a korábbi menedzser, Willi Weber. Ő vezette be Schumachert a Forma-1 világába, számtalan győzelmet ünnepeltek együtt.

Michael Schumacher korábbi menedzsere, Willi Weber neheztel a pilóta családjáraForrás: AFP


A 74 éves Weber a német Bunte magazinnak adott interjút, amelyben nemtetszését fejezte ki amiatt, hogy az autóversenyző családja ilyen hosszú időn keresztül kétségek között hagyja azokat az embereket, akik éveken keresztül hűséges rajongói, szurkolói, támogatói voltak Michaelnek.

"Azt gondolom, hogy három év elteltével ideje lenne tiszta vizet önteni a pohárba. Nehezményezem, hogy a Schumacher család nem mondja el, mi az igazság. De az én szavamra már nem adnak" – mondta Weber.

Michael SchumacherForma-1menedzser