Gyászhír: meghalt Rob Stewart

Forrás: Thinkstock -
halál Rob Stewart
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 37 éves tengerbiológus és filmes, Rob Stewart, aki a cápákról szóló dokumentumfilmjével vált ismertté, kedden tűnt el búvárkodás közben. Holttestére Florida partjainál találtak rá pénteken. 

Nem sokkal az után, hogy bejelentették, pénteken napnyugtakor befejezik a Rob Stewart után folyó kutatást, rábukkantak a holttestére. 67 méteres mélységben találtak rá a kanadai filmesre, aki kedden, búvárkodás közben tűnt el.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A BBC beszámolója szerint több mint 14 ezer négyzetkilométernyi területet kutatták át Stewart után, aki barátaival búvárkodott Florida Keys közelében. Három társának sikerült visszajutnia a csónakhoz a kifejezetten nehéz túra után, Stewart azonban nem tért vissza. A haditengerészet, a helyi rendőrség és a floridai környezetvédők is a keresésére indultak, nővére pedig önkénteseket is bevont a kutatásba.

A kanadai filmes a hírek szerint éppen a Sharkwater folytatása miatt volt Floridában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.