1,3 millió forintnyi kokain volt a férfi végbelében

kokain rendőrség kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem kevesebb, mint 118 adag kábítószert találtak egy férfi végbelébe rejtve. A férfit már el is ítélték, de a társa még szabadlábon kóricál.  

Ashley Duhaney a tavalyi év szeptemberében lett furcsa a rendőröknek, amikor a társával közismert drogfogyasztókkal mutatkoztak együtt. A járőrök felbukkanásakor a két drogdíler azonnal futásnak eredt, de mindkettejüket elkapták.

Duhaney cimborája sikeresen eltüntetett minden SMS-t és telefonhívást, ami terhelő bizonyítékként felhozható lett volna ellene, így őt kénytelenek voltak szabadlábra helyezni. Ashley Duhaney megmotozása sem hozott sikert, ám miután átszállították egy kórházba, kiderült a turpisság.

1,3 millió forintnyi kokaint találtak a férfi végbelében - Illusztráció Forrás: Thinkstock

A bűnöző végbeléből 118 adag kokain került elő,

amelynek utcai értéke nagyjából 1,3 millió forintnak megfelelő összeg. A férfit 2 év 8 hónap letöltendő börtönre ítélték, a társa ellen pedig bizonyítékokat keresnek.

Ashley Duhaney elárulta, hogy a fegyház után új életet szeretne kezdeni, tisztességes, legális munkával – írta meg a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.