Nem is igaz a buszra szorult édesanya története?

Forrás: Thinkstock -
kisbaba BKV panasz busz utas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Továbbgyűrűzik a nemrég történt budapesti buszos sztori, a BKV állítása szerint az édesanya története nem fedi a valóságot. 

Ahogy arról már a Life.hu beszámolt, Majoros Vivien a Hősök terénél szeretett volna leszállni a 75-ös trolibuszról az 5 hónapos kisfiával, de egyedül nem tudta leemelni a babakocsit. A buszmegállóban várakozók közül egy hölgy Vivien segítségére sietett, ekkor történt a meghökkentő esemény.

Az édesanya beszámolója szerint a segítője alul fogta a babakocsit, míg Vivien felül, és ahogy a gyermek a járdára ért, a sofőr becsapta az anya előtt a busz ajtaját, aki így a járműben rekedt. A történet szerint ekkor az utasok és az édesanya is szóltak a buszvezetőnek, aki erről tudomást sem véve kihajtott a megállóból, és folytatta az útját.

Nem tudni, kinek van igaza, a kamerás felvételek nem egyeznek az édesanya vallomásával
Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

"A Benivel maradt asszony hangosan kopogott, a többi utas is kiabált, de még ez sem érdekelte, egyből a gázra lépett. Miután számonkértem, hogy mit művel, ezt a választ kaptam: »Fogja be, vagy ledobom! Majd a következő megállóban leszáll!« – mesélte Viven.

A BKV azonnali vizsgálatot indított az ügyben, de véleményük szerint a busz kamerás felvételei és a hölgy története között komoly ellentmondások vannak. A felvételek szerint Vivien kisfia nem egy idegennel maradt a buszmegállóban, hanem egy ismerős hölggyel, aki végig velük utazott a járművön. Azt is hozzátették, hogy a sofőrnek senki nem jelezte az esetet, sem az édesanya, sem a többi utas. Miután a sofőr kihajtott a megállóból, az anya teljes csendben állt tovább a buszon, semmilyen módon nem próbált meg kommunikálni a sofőrrel.

"Itt kívánjuk megjegyezni, hogy a szóban forgó járművön 7 db kamera van felszerelve, amelyek az eset teljes képi és hanganyagát rögzítették."

A BKV azt is hozzátette, hogy a sofőrök minden esetben igyekeznek jobban figyelni a kisgyermekkel közlekedő utasaikra, és nem tartják a 75-ös busz vezetőjét hibásnak a kialakult helyzetért, ugyanis senki sem jelezte felé a problémát – írta meg az Origo.

Felrobbant egy fülhallgató a repülőn alvó lány fülébenhttp://www.life.hu/news/20170315-felrobbant-egy-fejhallgato-a-repulon-alvo-lany-fuleben.htmlEgy ausztrál nő a Pekingből Melbourne-be tartó járaton aludt, amikor szikrázni kezdett és kigyulladt a fejhallgatója a fülében - írja a BBC. NewsOrigoSzellemtámadás ért egy kisfiút: Videó!http://www.life.hu/news/20170314-szellem-tamadott-meg-egy-kisfiut-az-erdoben.htmlA gyermek hazafelé tartott, mikor földöntúli támadásban volt része. News--Pornószínésznő lett a börtönviselt egykori tanárnőből http://www.life.hu/news/20170314-az-egykori-tanarno-pornoszinesznonek-allt.htmlHihetetlen fordulatot vett a fiatal lány élete: tanárnőként dolgozott, de később a pornóiparban kötött ki. NewsOrigoKilenc sérültje van a kínai körhintabalesetnek: Videó!http://www.life.hu/news/20170313-korhintabaleset-tortent-kinaban.htmlRettenetes videó került fel az internetre, amelyen egy vidámparki balesetet nézhetünk meg. A felvétel futótűzként terjed az interneten. NewsAFPBedrogozva erőszakolta meg tini lánya barátnőit az apa http://www.life.hu/news/20170313-bedrogozott-tiniket-eroszakolt-meg-az-apa.htmlEgy 42 éves ausztrál férfi erőszakolta meg tinédzserkorú lányának barátnőit, miután droggal és alkohollal kábította el őket. NewsOrigoBedrogozva erőszakolta meg tini lánya barátnőit az apa http://www.life.hu/news/20170313-bedrogozott-tiniket-eroszakolt-meg-az-apa.htmlEgy 42 éves ausztrál férfi erőszakolta meg tinédzserkorú lányának barátnőit, miután droggal és alkohollal kábította el őket. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.