Videóra vették, ahogy megerőszakoltak egy magatehetetlen lányt

Forrás: Thinkstock -
tinédzser videó erőszak szexuális zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megerőszakolták a kiütött tinilányt, a nézők pedig videóra vették a nem mindennapi esetet.

Az elképesztő szexjelenetről készült videót múlt hét pénteken rögzítették egy salgótarjáni szórakozóhelyhez közeli parkolóban. A felvételen jól látszik, hogy a lány teljesen öntudatlan állapotban van, eszméletlenül hever, mintha nem is élne.

Egy férfi szexuális kapcsolatot létesített a magatehetetlen lánnyal,

ezt pedig többen is végignézték. A videó pillanatok alatt elterjedt az interneten, és sokan nehezményezték, hogy a szórakozóhely biztonsági szolgálata nem lépett közbe, még mielőtt baj történt volna.

A lány teljesen magatehetetlen volt, amikor megerőszakolták
Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

"Az a hely, ahol a cselekmény történt, nem tartozik közvetlenül a szórakozóhely területéhez. Ettől az esettől a klub teljesen elhatárolódik, de ettől függetlenül lépéseket fogunk tenni" – reagáltak az üggyel kapcsolatban.

Természetesen a rendőrség is nyomozást indított az ügyben, szakértők bevonásával vizsgálják az eset körülményeit. Még azok is veszélybe kerülhetnek, akik úgy gondolják, nem követtek el bűncselekményt.

Aki tizennyolc éves kor alatti személyt szexre kényszerít, 2 évtől 8 évig terjedő büntetést kaphat. Az a személy is súlyos bűncselekményt követ el, aki gyermekpornográfiát rögzít, továbbít: akár 3 évre is rácsok mögé kerülhet. Ebbe beletartozik az, ha felvételt privát készüléken tárolnak, emellett az is, ha a felvételt továbbítják másnak is – írta meg a Blikk.

13 év 9 hónapra ítélték a csömöri pedofil férfit

A vádlott 2006-ban ismerkedett meg első áldozatával a csömöri játszótéren. Többször is találkoztak ott, a férfi pedig fokozatosan kezdett el közeledni a gyermekhez, kedvességekkel, ajándékokkal halmozta el. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.