Elgázolta egy vonat a síneken pózoló várandós modellt, Fredzania Thompsont

Forrás: Dreamstime -
gázolás modell vonat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A várandós modellt éppen azért fotózták a vonatállomáson, hogy beindulhasson a karrierje, de szörnyű tragédia lett a vége: elgázolta egy vonat.

Modell szeretett volna lenni Fredzania Thompson, álma szinte már csak egy karnyújtásnyira volt tőle. Közel állt ahhoz, hogy beinduljon a karrierje, éppen ezért vállalt el egy fotózást Texasban a vasútállomáson. Sajnos tragikus vége lett a pózolásnak.

Síneken pózolt a várandós modell - Képünk illusztráció Forrás: Dreamstime

A fiatal nő a az egyik vonat elhaladására várt a síneknél, azonban elfelejtették a másik irányból érkező vonatot, amelyik végül elgázolta a nőt. Kiderült, hogy a feltörekvő modell várandós volt, a barátja állítása szerint

két hete tudta meg, hogy gyermeket vár.

A család a temetés kifizetéséhez a közösség segítségét kéri. Létre is hoztak a GoFoundMe oldalon egy gyűjtést, ahol már csaknem 3000 dollárt adakoztak az ismerősök – írja a Metro.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.