Tévéinterjút adott az orvos, aki leöntötte lúggal a szeretője nemi szervét

Forrás: Kékfény -
kékfény lúg orvos nemi szerv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyilvánosság elé lépett az orvos, akit azzal vádolnak, hogy 2013-ban megkötözte és elkábította a szeretőjét, majd lúggal leöntötte a nő nemi szervét.

B. Krisztián, aki a Budai Irgalmasrendi Kórház főigazgatója volt, úgy döntött, hogy a nyilvánosság elé áll: március 20-án kerül adásba az interjú, amit a Duna TV Kékfény című műsorának adott.

"A legbestiálisabb szerelmi bosszúnak tartott támadásért ítélték 9 évre a férfit, de az ügynek még nincs vége! A hívő, nagycsaládos, egykor sikeres orvos az igazságszolgáltatás áldozatának tartja magát. A bűnügy, amelyről mindenki évek óta beszél, most először a közellenség szemszögéből március 20-án 20:25-től a Dunán!" - hangzik el a beharangozóban.

Interjút adott a Kékfénynek az orvos, aki leöntötte lúggal a szeretője nemi szervét Forrás: Kékfény

A rövid előzetesben B. Krisztián is megszólal, könnyes szemmel, elcsukló hangon könyörög, hogy valaki nézze meg már alaposan az esetet. A férfi arról is beszélt, hogyan került kapcsolatba az áldozattal.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.