Időjárás: tavaszias meleg várható a héten

Forrás: Thinkstock -
meleg tavasz időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hivatalosan is itt a tavasz, de vajon ezt az időjárás is tudja? Úgy tűnik, igen! Kellemes idő várható a héten, de azért ne örüljünk annyira.

Beköszöntött a tavasz, mindenki érzi, hogy egyre kellemesebb a kinti hőmérséklet, és a télikabátot is le lehetett cserélni vékonyabbra. Több szabad programot lehet tervezni a héten, de sajnos nem lesz teljesen felhőtlen az időjárás. Hétfőn északkeleten többfelé felhős lesz az ég, többórás napsütés inkább délnyugaton várható. Északon zápor és viharos szél is előfordulhat.

Napsütés is lesz a héten Forrás: Thinkstock

Kedden egyre melegebb lesz a levegő, akár 21 fok is lehet, ugyan északon felhős égre számíthatunk. Szerdán északon záporok alakulhatnak ki, délen azonban napsütéses lesz az idő, a hőmérséklet is ehhez igazodik. Csütörtökön azonban már mindenhol tavaszias napsütés várható, akár 23 fok is lehet, ami pénteken is így lesz. A hétvége azonban már hűvösebb lesz, de előrelátahtólag legalább nem esik majd - írja a Köpönyeg.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.