Öngyilkos lett az indiai Vogue modellje, Raudha Athif

Forrás: Instagram/Raudha Athif -
modell öngyilkos öngyilkosság Vouge
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hobbiként modellkedő Raudha Athif holttestét egy bangladesi kollégium szobájában találták meg. A boncolás szerint öngyilkosságot követett el.

A Vogue India címlapján is szerepelt Raudha Athif, természetes szépsége megfogta a magazinnál dolgozókat. Hiába volt azonban sikere modellként, ő ezt a foglalkozást csak hobbiként űzte. Orvosnak készült a 21 éves lány, az volt az álma, hogy életeket mentsen.

Senki nem tudja, miért lett öngyilkos Raudha Athif Forrás: Instagram/Raudha Athif

A fiatal Raudha Athif álma azonban nem teljesült, az orvostanhallgató lány ugyanis öngyilkos lett. A kiszivárgott információk szerint a boncolás már lezárult, és kizárták az idegenkezűséget. Az ismerősei értetlenül állnak az eset előtt, a lányt ugyanis mindig vidámnak, boldognak látták. Az okokról egyelőre nincsen információ, senki nem tudja, hogy miért követhetett el öngyilkosságot Raudha Athif – írja a Metro.

Last day of desert with @tales_of_gaia : @olgavetrova

Rau. Maldivian. (@raudhaathif) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.