6 év után előkerült a 13 évesen eltűnt magyar kislány

tinilány eltűnt személyek eltűnt gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még tinilányként tűnt el B.Rebeka, de most, 6 évvel később a nyomára bukkantak.

Rebeka 13 éves korában elcsavargott otthonról, és azóta senki sem látta. A családja teljesen összetört, sokáig keresték de sehol nem találták meg. Ha híreket hallottak róla csak még inkább aggódni kezdtek, mert többnyire rémhírekkel sokkolták az egyébként is kétségbeesett szülőket.

"2011. október 13-a volt. A barátnője átjött, akkor még Mikebudán laktunk. Azt mondta, elugranak a boltba, de nem jöttek vissza. A barátnője, aki jóval idősebb volt, másnap átjött, de nem volt hajlandó mondani Rebiről semmit. Ruhákat kért, amiket állítólag valamikor ő adott kölcsön a lányomnak. Nyilván többet tudott" - mesélte korábban Erika, az édesanya.

"Tudom, hogy behálózták, teljesen tönkremehetett az élete" (képünk illusztráció) Forrás: Thinkstock

Később a lány jelentkezett, hogy a barátaival van, és nemsokára hazamegy, de ez nyilván nem történt meg. Ezt követően a X. kerületi gyermekgyűjtő intézetben bukkant fel, de mire a szülők odaértek volna, a lány megszökött. Ezután egy kőbányai hotelben is látták Rebekát 3 felnőtt férfi társaságában, később pedig már Németországból telefonált haza:

"Egy német számról hívott. Azt mondta, egy másik lánnyal él, és haza akar jönni, de rettenetesen fél. Tudom, hogy behálózták, teljesen tönkremehetett az élete" - folytatta Erika.

19 évesen végül a lány visszatért, ma már az édesanyjával van, és minden bizonnyal a poklok poklát élte át az elmúlt években. Ezzel kapcsolatban az anya nem sokat mondott, de a lényeget megtudtuk:

"Igen, Rebi megvan, de nem szeretnék többet mondani. Jól van, és ez a legfontosabb!" - írta meg a Bors.

A legrejtélyesebb eltűnések (+18)

Rejtélyesen eltűntek, és azóta sem kerültek elő. Tragikus esetek, amelyek nemcsak az eltűnt gyerekek családját, hanem a közvéleményt is megrázták. Az alábbiakban öt olyan felkavaró gyermekeltűnési ügyet mutatunk be, amit a mai napig nem tudtak megoldani. Vajon mi történhetett velük?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.