Zuhanó ufót láttak Louisianában: Videó!

Forrás:Lee-Anne Peters/Facebook -
UFO földönkívüli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az amerikai államban rögzített ufós eset felborzolta a kedélyeket. Az idegenek után kutatók szerint egyértelmű, hogy mi történt, de ezzel persze nem mindenki ért egyet. 

Nemrég került napvilágra egy friss felvétel, amelyen sokak szerint kétségtelenül egy ufó látható. A hatalmas sebességgel száguldó jelenség erőteljes fénycsóvát hagyott maga után, ami nagyon látványossá tette az eseményt.

Mindenki teljesen elképedt a jelenség láttán (képünk illusztráció) Forrás: Lee-Anne Peters/Facebook

Azonnal megállt az élet, amikor megpillantották a zuhanó ufót, minden tekintet az égboltra szegeződött, és egyre több telefon került elő, hogy rögzítsék a látottakat. Az ufókutatók szerint ez tagadhatatlanul egy földönkívüliek előidézte jelenség volt, de ezzel nem mindenki ért egyet.

Más vélemények szerint ugyanis egy egyszerű repülőgépről van szó, amelyről visszatükröződött a napfény.

"Mintha egy bomba száguldott volna" – mondta egy helyi lakos.

"Az is lehet, hogy Superman csapódott be a Krypton bolygóról idefelé"írta meg a DailyStar.

UFO-babát szült egy anya: Sokkoló fotók (18+)

Ritka születési betegséggel (harlequin ichthyosis szindrómával) jött a világra egy csecsemő Indiában. Az anyja, a négygyerekes Khalida Begum sokkot kapott a látványtól, először szoptatni sem volt hajlandó a kicsit. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.