Időjárás-előrejelzés: nagyon meleg lesz a nyáron

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Vvvita -
meleg időjárás hőség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Abban nincs semmi meglepő, hogy nyáron meleg lesz, de idén állítólag a szokottnál is pokolibb melegekre számíthatunk. Egy meteorológiai portál szerint nálunk különösen magas kockázatú, veszélyes hőhullámokkal kell majd számolni.

Még van idő a nyár hivatalos kezdéséig, de folyamatosan érezhetjük, hogy közeledik. Melegszik az idő, fényesebben süt a nap és általában egyre jobb kedve van az embereknek. Sokáig azonban nem lehetünk boldogok, ugyanis egy meteorológiai portál szerint pusztító lesz a forróság. Dél- és Kelet-Európában szokatlanul nagy melegekre kell számítani, ami nem lesz élvezetes!

Kibírhatatlan forróság lesz a nyáron Forrás: Getty Images/iStockphoto/Vvvita

A hőmérséklet mellett természetesen egy hosszabb aszályos időszakkal kell számolni, emellett az is problémát jelenthet, hogy a levegő minősége sokat romlik. Főként júliusban és augusztusban lesz tikkasztó hőség!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.