Újra itt a napos, száraz idő

Forrás: Thinkstock -
időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt napok viharos, jégesős időjárása után végre ismét fellélegezhetünk: újra beköszönt a jó idő.

Péntek:

Végre napos időre számíthatunk, a gomolyfelhőzet néhol alakul csak, elvétve számíthatunk záporra, zivatarokra. A hőmérséklet 22-26 fok között alakulhat.

Újra itt a jó idő! Forrás: Thinkstock

Szombat:

A hétvége első napján is jobbára napos idővel kell számolnunk, elvétve alakulhat csak ki zápor vagy zivatar. A hőmérő higanyszála egészen 27 fokig is felcsúszhat.

Vasárnap:

A hétvége második napján igazi nyári időjárásban lehet részünk. Szikrázó napsütés és 27-28 fok lesz. Viharokra és esőzésre nem kell számítani - írja a Köpönyeg.hu.

Erzsébet királyné a terrortámadás áldozatairól emlékezett meghttp://www.life.hu/news/20170323-erzsebet-kiralynet-is-megrenditette-a-londoni-terrortamadas.htmlMárcius 22-én Londonban újabb terrortámadást követtek el. Az iszlám Állam magára is vállalta a szörnyű tettet. II Erzsébet királynő mély megrendüléssel nyilatkozott a tragédiáról.... News--Megszólalt a grazi buszbaleset sofőrjehttp://www.life.hu/news/20170221-megszolalt-a-grazi-buszbaleset-sofojre-megrazo-vallomas.html1983-ban egy magyar vállalati busz a szerpentinről a szakadékba zuhant Graz közelében. A buszvezető nem tudta megakadályozni a tragédiát, nem működött a fék...A férfi 33 évvel a szörnyű eset után sem tudta feldolgozni a történteket. Őszinte vallomás következik.... NewsThinkstockKiderült, honnan és kitől származik a levágott kézfej (18+)http://www.life.hu/news/20170125-sokkolo-kiderult-kie-a-levagott-kezfej.htmlLevágott kézfejet találtak egy budapesti lakásban. Utoljára egy fiatal egyetemista bérelte az ingatlant, aki már hónapok óta elköltözött onnan. A rendőrség végül kiderítette, kié lehet a végtag, a nyomozást lezárták. NewsThinkstockVeronai tragédia: "Felriadhatnak, hangokat hallhatnak, személyiségük is torzulhat a diákoknak"http://www.life.hu/news/20170123-megszolalt-a-pszichologus-veronai-baleset.htmlSzörnyű tragédia rázta meg az országot, amikor egy sítáborból hazafelé tartó busz balesetet szenvedett; 16 magyar diák vesztette életét, többen pedig megsérültek. A fájdalom szavakba nem önthető, a mai napra nemzeti gyásznapot hirdettek. News--Horror! Szellemjárás volt egy kislány otthonában - VIDEÓhttp://www.life.hu/news/20170112-szellem-zavarta-meg-a-kislanyt.htmlMostanában egyre többször láthatunk a világhálón szellemek jelenlétét bizonygató videókat. Hol autó tetején utazó holt alakot vélnek felfedezni, hol pedig egy kórház folyosóján ragadt kóbor lelket videóznak le az szemtanúk. Ezúttal egy kislány játékát zavarta meg egy démoni tevékenység... NewsOrigoÍgy reagált Gyurta Dániel Gyárfás lemondásárahttp://www.life.hu/news/20161130-gyurta-dani-megszolalt.htmlGyárfás Tamás, a MÚSZ elnöke ma reggel lemondott pozíciójáról. A 27 éves sportoló nem hagyta szó nélkül a történteket. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.