Időjárás-előrejelzés: Heves zivatarral, szélviharral érkezik a rossz idő

Forrás: Thinkstock -
időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt már tudjuk, hogy pénteken jön a rossz idő, ami rányomja a bélyegét a hétvégére is. De lássuk a részletket!

Csütörtökön túlnyomóan napos időre számíthatunk, csak kevés felhő lesz az égen. Eső kizárt. 25 és 30 fok között alakul a hőmérséklet. Frontmentes időnk lesz.

Nem sok jót írég az előrejelzés Forrás: Thinkstock

Pénteken északnyugat felől több hullámban növekszik meg a felhőzet, és ÉK-en többfelé, máshol csak elszórtan várható zápor, zivatar.

Néhol heves zivatar is lehet szélviharral.

Zivatartól függetlenül több helyen viharossá fokozódik a nyugati, majd az északnyugati szél. 27 fok körül alakul a maximum.

Szombaton a viharos szél hatására csökken a felhőzet, már csak futó záporok fordulnak elő. Jócskán felfrissül a levegő: 18 és 24 fok közé esik vissza a hőmérséklet.

Vasárnap sok napsütés valószínű Forrás: Dreamstime

Vasárnap sok napsütés valószínű, emellett keleten egy-egy zápor is kialakulhat. Még gyakran lesz erős a légmozgás. 24-25 fok köré melegszik a levegő.

Hétfőn szikrázóan napos, száraz időre van kilátás. Tovább erősödik a nappali felmelegedés: 25 és 30 fok közötti értékeket mérhetünk délután - tájékoztat a Köpönyeg.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.