Borsodnádasdi gyilkosság: Kiderült, mi történt a szörnyűség előtt

gyilkosság K. Csenge Borsodnádasd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
B. Roland egész nap drogozott és alkoholt ivott, mielőtt a vízaknába dobta volna a 17 éves borsodnádasdi K. Csengét.

A Blikk információja szerint B. Roland részleges beismerő vallomást tett, azt azonban tagadja, hogy megölte volna a lányt.

"A szökés, elrejtőzés és az eljárás meghiúsításának veszélye miatt az ügyészség kezdeményezte a emberöléssel gyanúsított férfi előzetes letartóztatását" - mondta a lapnak Martossy György főügyészhelyettes.

Szombat este Roland és Csenge egy erdős területen találkoztak és beszélgetni kezdtek. Még tisztázatlan, hogy hogyan került a 17 éves lány öntudatlan állapotba. A kőművesnek tanuló Roland a lány testét fejjel lefelé egy vízzel teli aknában eresztette. Csenge halálát fulladás okozta.

Borsodnádasdi gyilkosság: az elkövető a templom melletti aknába eresztette K. Csenge testét Fotó: Csudai Sándor - Origo

"Rettentő veszélyes kombináció a herbálos cigaretta és az alkohol. A herbálról ugye azt sem tudjuk pontosan, mi van benne, a szesz pedig minden esetben elmélyíti és meghosszabbítja azt az állapotot, amiben éppen van a fogyasztó. A két szer hatása együtt teljesen kiszámíthatatlan, az eszméletvesztéstől a hisztérikus jókedven át a teljes tudatmódosulásig minden elképzelhető" - mondta a Blikknek dr. Funk Sándor addiktológus.

Azt a szakértői vizsgálatok tudják majd tisztázni, hogy az áldozat és elkövető mennyi és milye szert fogyasztott. Csenge egyik közeli barátnője azonban azt állítja, hogy a lány biztosan nem szabad akaratából fogyaztott tudatmódosító szereket, hiszen pontosan tudta, mit okoz a drog és az alkohol. A barátnő inkább azt tartja elképzelhetőnek, hogy az italába csempésztek valamit.

Kiderült azonban, hogy B. Roland nem sokkal a tragédia előtt szakított szerelmével. Egy barát úgy nyilatkozott a lapnak, hogy Roland sokáig normális életet élt, aztán elkezdett tiltott szereket használni. A barátnője is ezért szakított vele.

A gyanúsított ügyvédje nem akart az üggyel kapcsolatban nyilatkozni.

Tűzoltók mentették ki a lány beszorult ürülékét http://www.life.hu/news/20170906-eldugult-a-vece-majd-a-lany-is-beszorult.htmlA világ legkínosabb első randija került fel a netre, amit nem lehet eltitkolni az internet népe elől. NewsOrigoMeztelenül táncolt az utcán egy orosz nő: Videó! (18+)http://www.life.hu/news/20170905-egy-orosz-no-tancolt-meztelenul-az-utcan.htmlFelfoghatatlan videó került fel nemrég a netre egy nőről, akinek láthatóan nincsenek gátlásai. News--Halálos baleset történt a BAH csomópontnál - Fotó!http://www.life.hu/news/20170906-a-bah-csomopontnal-halalos-baleset-tortent.htmlHajnalban egy kisteherautó és egy személygépkocsi ütközött a BAH csomópontnál egyelőre tisztázatlan körülmények között. A balesetben egy ember a helyszínen az életét vesztette. NewsOrigoLassan itt a fűtésszezon, hajnalban már csak 10 fok vanhttp://www.life.hu/news/20170906-hajnalban-mar-csak-10-fok-van-hideg-idojaras.htmlEgy pillanat alatt váltott az időjárás kánikulából hűvös őszre. Hajnalonta már csak 10 fokot lehet mérni, a fázósak lassan be is fűthetnek, izzadni már nem sokat fogunk. News--Családi tragédia történt Hajdúszoboszlón: az anyát, az apát és a kisgyereket is holtan találtákhttp://www.life.hu/news/20170905-egesz-csaladot-holtan-talaltak-hajduszoboszlon.htmlCsaládi tragédia történt Hajdúszoboszlón: egy nőt, a férjét és a kisfiukat is holtan találták. News--Elfoghatták a 17 éves borsodnádasdi lány, Csenge gyilkosáthttp://www.life.hu/news/20170905-elfoghattak-a-17-eves-borsodnadasdi-lany-gyilkosat.htmlSzombaton szórakozni indult a borsodnádasdi Csenge, de már soha nem tért haza. A 17 éves lánynak csak a holttestét sikerült már megtalálni, a rendőrségi tájékoztatás szerint pedig kézre kerítették a gyilkosát is. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.