Németországban találták meg holtan az Ajkáról eltűnt Dávidot

Forrás: Thinkstock -
halál Németország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Augusztusban tűnt el Dávid, de sajnos nem került elő élve. Holttestét Németországban találták meg, és egyelőre nem tudják, mi történhetett a 23 éves fiúval.

Ajkáról tűnt el Augusztus 23-án Dávid, rengetegen keresték a fiatalt. Az internetet is körbejárta a fiú fotója, de sajnos csak a holttestét találták már meg, ráadásul Németországban. Halálhírét Kulcsár József, a Kulcsár Kutató-Mentőkutyás Szolgálat Alapítvány elnöke, önkéntes koordinátor erősítette meg vasárnap a Borsnak.

Csak Dávid holttestét tudták már megtalálni - Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A hatóságok eltűnés miatt körözték őt, de azt nem tudni, hogy mi történhetett a fiúval. Kérdés, hogy hogyan jutott Németországba, ahogy az is, hogy balesetben vesztette életét, bűncselekmény áldozata lett, vagy temrészetes halált halt. A rendőrség későbbre ígért tájékoztatást a fiatal halálával kapcsolatban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.