Elhunyt az 57 éves Fekete Gábor, a magyar öttusa nagy alakja

Forrás: Thinkstock -
sportoló öttusa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 57 éves Fekete Gábor szerda délután éppen futóedzést tartott, a Kolozsvár utcai iskolából kocogva indult útnak tanítványaival együtt, de alig haladtak pár száz métert, amikor összeesett. Egy orvosnő éppen ott tartozkodott, meg is próbálta újraáleszteni, de már késő volt.

"Döbbenten értesültünk róla, hogy Öttusa szakosztályunk Utánpótlás edzője, aki az Újpesti Torna Egyletben - több mint negyed évszázadon keresztül oktatta, tanította a gyerekeket az öt sportág alapjaira 57 éves korában váratlanul elhunyt" - tették közzé az Újpesti Torna Egylet Facebook-oldalán.

Fekete az UTE utánpótlásában dolgozott edzőként, közel 10 évig öttusázott versenyszerűen. Pályafutása során volt a Budapesti Honvéd, az Eger, majd a MAFC sportolója is. Az UTE-nél 1991 óta oktatta a gyerekeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.