Hétfőtől elromlik az idő: borús, esős idő várható

Csudai Sándor - Origo -
időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lehetséges, hogy ez az év utolsó szép napos hétvégéje. Az viszont biztos, hogy a jövő hét nem indul ilyen kellemesen. Ha teheted, még ma moccanj ki, kirándulj egyet, mert előfordulhat, hogy egy darabig nem lesz kedved hozzá.

A hűvös vasárnap reggel után napközben sok napsütésre számíthatunk, kevés felhő inkább a Dunántúlon és a középső tájakon jelenhet meg az égen, eső pedig sehol sem várható. Délután a kellemes őszi időben 17-20 fokra is számíthatunk. A hétfő is jól indul még, de estére már elromlik az idő, egyre többfelé borul majd be az ég, és eső is előfordulhat.

Az OMSZ arra figyelmezet, hogy hétfőn megérkezik az Atlanti-térség hurrikánjainak esője Magyarország fölé, tehát az Egyesült Államok partjaitól alig 200 km-re keletre örvénylő Maria és a tőle még keletebbre mozgó Lee hatással lesz térségünk időjárására a jövő hét elején. Hétfőn, kedden nálunk lehulló csapadék forrásai részben a pusztító hurrikánok lesznek.

Csudai Sándor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.