Las Vegas-i lövöldözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majdnem egy hónap telt el azóta, hogy egy férfi Las Vegasban tüzet nyitott egy szálloda ablakából az ott koncertező tömegre. A mészárlásban 59 ember halt meg és több mint 500 ember megsebesült.

Dennis és Lorraine Carver, egy californiai pár túlélte a szörnyű tragédiát és gyermekeik elmondása alapján jobban szerették egymást utána, mint az előző 20 évben. A pillanatnak éltek, minden szerettükkel beszéltek és minden alkalmat megragadtak, hogy együtt lehessenek. Két héttel a merénylet után azonban ők is életüket vesztették: otthonuktól pár száz méterre egy szalagkorlátnak ütköztek, az autójuk kigyullat, rajtuk pedig már nem lehetett segíteni - írja a Unilad.

A balesetet először a pár fiatalabb gyereke, a 16 éves Madison vette észre. Otthon tartózkodott, amikor meghallotta a hatalmas csattanást. Kinézett az ablakon és meglátta, ahogy a családi autó lángokban áll. A tűzöltők egy órán keresztül oltották a tüzet, mire sikerült teljesen megfékezni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.