Elképesztő mutáns patkányra bukkantak Angliában: videó!

Forrás: Shutterstock -
patkány állat kártevő óriás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes méretű patkányt találtak Angliában. 

Megtalálták Angliában a világ legnagyobb patkányát. A 20 hüvelyk ( 50 centiméter) hosszú állatot egy Daren George nevű férfi kapta el, aki kártevőirtóként dolgozik. A szakember már látott néhány különleges rágcsálót a munkája során, de ekkorát még soha életében.

Elmondása szerint egy belföldi ingatlanban végzett kártevőirtást New Aresfordban, mikor megpillantotta az óriási patkányt a csapdában. Az emberek természetesen azonnal pánikba estek, hogy ilyen óriási patkányok fogják ellepni az országot, ugyanis Daren már januárban is csapdába ejtett egy 19 hüvelyk ( 48 centiméter) hosszú patkányt Dorsetben.

Elmondása szerint nincsen szó invázióról, egyszerűen csak az állatok egyre ellenállóbbak a bolti mérgekkel szemben, ezért sokáig élnek, és nagyra nőnek. Ettől függetlenül valóban problémát jelent a patkányok elszaporodása Angliában, de új fajról vagy veszélyes "vérpatkányokról" szó sincs, csak egyre több esetben van szükség szakemberek segítségére az irtáshoz - írta meg a TheSun.

A Teréz körúti robbantó egyszemélyes zárkát akarhttp://www.life.hu/news/20171204-a-terez-koruti-robbanto-egyszemelyes-zarkat-akar.htmlA Teréz körúti robbantással gyanúsított személy nincs jó állapotban az ügyvédje szerint: nem tudja elviselni a cellatársait. Panaszt is tettek ezért, P. László újra egyszemélyes zárkába szeretne kerülni. NewsOrigoEgyelőre folytatódik a borús, hideg téli időhttp://www.life.hu/news/20171204-egyelore-folytatodik-a-borus-hideg-teli-ido.htmlA következő napokban folytatódik a hideg, borús, csapadékos, téli idő, mínuszokkal. Csupán a hét második felében várható némi napsütés, helyenként akár 10 Celsius-fok körüli maximumokkal - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből. NewsFotó: Hirling Bálint - OrigoKözúti balesetek történtek, fák dőltek ki Nógrád megyébenhttp://www.life.hu/news/20171202-kozuti-balesetek-tortentek-fak-doltek-ki-nograd-megyeben-idojaras.htmlAz intenzív havazás miatt kilenc balesethez riasztották a tűzoltókat Nógrád megyében csütörtökön. Az időjárás a vasúti közlekedést is nehezítette, főleg a megye déli és nyugati részén - tájékoztatta a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.News--Ezek a világ legkellemetlenebb nevei (18+)http://www.life.hu/news/20171202-ime-a-letezo-legkellemetlenebb-nevek.htmlVajon a szülők belegondoltak abba, hogy bizonyos neveket hogyan lehet rövidíteni, esetleg becézni? News--Elgázoltak egy gyalogost az M0-son http://www.life.hu/news/20171202-elgazoltak-egy-gyalogost-az-m0-son-nagytarcsanal-1.htmlEgy személygépkocsi elgázolt egy férfit péntek éjjel az M0-s autóúton, Nagytarcsa térségében az M5-ös autópálya irányában. A gyalogos a baleset következtében olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen elhunyt - közölte honlapján a rendőrség. NewsThinkstockA börtönben akarta feleségül venni 50 évvel fiatalabb barátnőjét Charles Mansonhttp://www.life.hu/news/20171201-a-bortonben-akarta-felesegul-venni-baratnojet-charles-manson.htmlUtolsó éveit több mint 50 évvel fiatalabb szerelmével töltötte Charles Manson, aki november végén hunyt el a börtönben. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.