Joseph Chin egy 14 éves fiút ölt meg, most a börtönből posztolt Instagram-profiljára

gyilkosság halál börtön tragédia közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Martin Dinnegan mindössze 14 éves volt, amikor Joseph Chin megölte. A gyilkos a rácsok mögül hozott létre egy titkos Instagram profilt, hogy megmutassa, milyen az élete a börtönben. A felvételeken táncolt és cigarettát szívott. 

Táncolt és feltehetően füves cigit is szívott azokon a videókon Joseph Chin, amelyeket azért töltött fel egy titkos Instagram-oldalra, hogy dokumentálja a rácsok mögötti életét. A férfit 2008-ban börtönözték be azért, mert megölte a mindössze 14 éves Martin Dinnegant Észak-Londonban.

Instagram posztolt a börtönből Joseph Chin Forrás: Origo

A "kiingxchin" elnevezésű profilra fotókat és videókat is töltött fel a Metro szerint. Az egyik videóban például egy telefont tart a kezében, miközben cigarettázik. Előbbi nem meglepő, hiszen a börtönben, ahol raboskodik 2016 novembere és 2017 októbere között 192 telefont zsákmányoltak a raboktól. A profilt, ahová Chin a videókat és fotókat töltötte már megszüntették.

A gyilkosságért 12 évre ítélték, szabadulását legkorábban 2020-ban kérvényezheti, ha azonban megszegi a börtön szabályait, büntetését súlyosbíthatják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.