Viaszbaba - Színésznőt szerettem színésznő szerelem Krencsey Hella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb posztot tett közzé a Viaszbaba blog és könyv szerzője Krencsey Hella. 

"A SzínészNŐ vádjai ellen újabb bizonyíték. Nézzétek meg milyen, ha egy SzínészNŐ BOLDOG... Életszerű, hogy aki 'kapcsolati erőszakban él', ilyen üzenetet hagy a szerelme párnáján pár nappal a feljelentése előtt? Vajon kit játszott a SzínészNŐ nyolc évig - és kit játszik most?!" - olvasható a Facebookon.

Forrás: Mokka

"Két bőröndnyi szerelem, melyet érzett-játszott-hazudott?! Hol a határ, ameddig az érzéseinkkel a másiknak árthatunk? Hogy érthetné meg, hogy nem egy színpadi jelenetet játszunk el, hanem a valóságban vagyunk? Hogy tehette ily' kegyetlenül tönkre az életemet?

S mindezen mozaikdarabkákból kirajzolódik egy nyolc évet megtagadó, boldogságát kudarcként megélő nő, kinek lelkét és szívét most hatóságok vizsgálják, s aki elvesztette Önmagát valahol a színpad és a színházi öltözője között - mondd, tudod Te valójában, mivel vádolsz?!" - írja a blogjában Krencsey Hella.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.