Tizennégy éves diáktól született gyermeke az amerikai tanárnőnek, Laura Lynn Cross-nak

Forrás: everipedia.org -
diák Amerika tanár abúzus szexuális kapcsolat gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három évig folytatott szexuális kapcsolatot az amerikai tanárnő egy 14 éves diákkal, a kapcsolatukból gyermek is született. A 37 éves nő elismerte bűnösségét, évekre börtönbe kerülhet.

Éveken át titokban folytatott szexuális kapcsolatot a most 37 éves Laura Lynn Cross egy akkor 14 éves tanulóval. Viszonyuk ártatlan látogatásokkal kezdődött, a diák sokszor megfordult a tanárnőnél: játszott a medencében, majd olykor nála is töltötte az éjszakát, végül pedig odaköltözött. 2014-től kezdve három éven át folyt közöttük a szexuális kapcsolat, ebből a viszonyból egy gyermek is született.

Laura Lynn Cross Forrás: everipedia.org

A fiúnak a tanárnő nemcsak szerelme, hanem hivatalos gyámja is volt, bár a rendelkezésre álló információkból nem világos, hogy miért volt a fiúnak szüksége gyámra, hiszen a szülei éltek, és végül ők tettek panaszt a tanárnő ellen. A fiú anyja 2015-ben több hivatalos szervnél is kifejezte aggodalmát, ahogy a fiú apja is. Végül az ohiói tanárnőt letartóztatták, be is vallotta bűnösségét. A tárgyalás még nem zárult le, de valószínűleg a tanárnő évekre börtönbe kerül - írja a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.