Időjárás: kedden még felhős lesz az ég, szerdától azonban visszatér a napsütés

Forrás: MTI/Varga György -
zivatar felhő napsütés időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedden még borongós, erősen felhős időre számíthatunk, ám az előrejelzések szerint a hét további részében lesz minek örülnünk.

Kedden még gyakran erősen felhős égből szórványosan alakul kialakul zápor, zivatar. Az ÉNy-i szél megélénkül, zivatar környezetében megerősödik. 21 fok körül alakul a hőmérséklet.

Eddig kell még kibírnunk, és jön a napsütés Forrás: MTI/Varga György

Szerdára már csökken a felhőzet és sok napsütés valószínű. Az ÉK-i szél megerősödhet. 19-23 fokos kellemes hőmérséklet várható. Csütörtöktől szombatig pedig ragyogó napsütésre van kilátás gomolyfelhőkkel, csapadék nélkül. Az ÉK-i szél gyakran lesz élénk. Marad az igazi tavaszi hőmérséklet (18-24 fok) - írja a Köpönyeg.hu.

Fertőzésveszélyes a nyilvános mosdók kézszárítójahttp://www.life.hu/news/20180416-fertozesveszelyes-a-nyilvanos-mosdok-kezszaritoja.htmlSokan félnek a nyilvános mosdókban elkapható fetőzésektől, azonban kevesen gondolnák, hogy akkor a legkönnyebb összeszedni a kórokozókat, amikor már kezet mostunk. A kézszárítók ugyanis remek táptalajt biztosítanak ehhez. News--Elévült a körmendi gyerekgyilkosság ügye, Tánczos Gábor nem mozdul otthonrólhttp://www.life.hu/news/20180416-elevult-a-kormendi-gyerekgyilkossag-ugye-tanczos-gabor-remeli-hogy-jelentkezik-az-elkoveto.htmlHúsz év után április 1-jén elévült a körmendi gyerekgyilkosság ügye, amit a magyar kriminalisztika egyik legrejtélyesebb ügye. Az ügyben bűnösnek talált Tánczos Gábor már leülte büntetését, akit épp olyan sokan tartanak bűnösnek mint ártatlannak. Azt reméli, hogy az ügy elévülésével jelentkezik majd az igazi gyikos. News--Baleseti helyszíneken takarít az angliai család: az övék a legundorítóbb meló (18+)http://www.life.hu/news/20180416-baleseti-helyszineken-takarit-az-angliai-csalad-az-ovek-a-legundoritobb-melo.htmlSenki nem irigyli az angliai Elliott családot, nekik van ugyanis a legundorítóbb munkájuk: baleseti helyszíneken, hullák és öngyilkosságok után takarítanak. NewsOrigoHibás alkatrész okozhatta a várpalotai hintabalesetethttp://www.life.hu/news/20180416-hibas-alkatresz-okozhatta-a-varpalotai-hintabalesetet.htmlAFPFélig állat, félig ember: hátborzongató lényt kaptak lencsevégre éjszakahttp://www.life.hu/news/20180416-felig-allat-felig-ember-hatborzongato-lenyt-kaptak-lencsevegre-ejszaka.htmlFurcsa, hátborzongató lényt kaptak lencsevégre az egyik argentin városban: a szörny állítólag több mint 2 méter hosszú és két kutyára is rátámadt. NewsOrigoCserbenhagyásos balesetben elgázoltak egy anyát a gyermekével Nagykanizsánhttp://www.life.hu/news/20180416-cserbenhagyasos-balesetben-elgazoltak-egy-anyat-a-gyermekevel-nagykanizsan.htmlEgy anyát és kisgyermekét a zebrán gázolta el vasárnap este Nagykanizsán egy ismeretlen autós, aki segítségnyújtás nélkül elhajtott - értesült az MTI a helyszínről. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.