Újabb zivatarok jönnek a jövő héten

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
zivatar vihar időjárás Nyár előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt napokban megszokott időjárás lesz jellemző a következő héten is: a napos időszakok mellett bármikor számíthatunk záporokra, zivatarokra.

Továbbra is érdemes magunkkal vinni az esernyőt, ugyanis a következő napokban a napsütéses időszakokat záporok, zivatarok zavarhatják meg.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat a hét utolsó napjára elsőfokú figyelmeztetést adott ki felhőszakadás miatt Baranya, Bács-Kiskun, Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád, Győr-Moson-Sopron, Hajdú-Bihar, Heves, Somogy, Szabolcs-Szatmár, Jász-Nagykun-Szolnok, Tolna, Vas, Veszprém és Zala megyére, heves zivatar miatt pedig Békés, Csongrád, Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Jász-Nagykun-Szolnok megyére.

Jövő héten is bármikor elázhatunk Fotó: Szabó Gábor - Origo

A Köpönyeg azt írja, a jövő hét első napjaiban a többórás napsütést gomolyfelhők zavarják és szinte bármikor kialakulhat zápor, zivatar - elsősorban a délutáni órákban. Folytatódik a hőség: délutánonként 30 fok körüli értékeket mérhetünk.

Csütörtök erősen megnövekszik a felhőzet, és többfelé fordul elő zápor, zivatar. A megerősödő északnyugati széllel hűvösebb levegő érkezik hazánk térségébe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.