Jövő hónapban döntenek John Lennon gyilkosának szabadulásáról

gyilkosság John Lennon szabadulás gyilkos börtön Yoko Ono
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tizedik alkalommal ad be szabadulási kérelmet John Lennon gyilkosa, Mark David Chapman. Jövő hónapban döntenek róla, Yoko Ono azonban ellenzi, hogy szabadon engedjék. 

A Mirror adta hírül, hogy újabb szabadulási kérelmet adott be John Lennon gyilkosa, Mark David Chapman. Ez a 10. alkalom, hogy ezzel próbálkozik, a mostani kérelemről jövő hónapban döntenek.

Lennon felesége, Yoko Ono ellenzi, hogy szabadlábra helyezzék, aggódik gyermekei, Julian és Sean miatt. De arra is gondolt, hogy Chapman sem érezhetné magát biztonságban Lannon rajongói miatt.

John Lennon és Yoko Ono Forrás: Getty Images/This content is subject to copyright./Susan Wood

A 63 éves férfi 1980-ban lőtte le John Lennont. Az utóbbi időben pedig több olyan bűnözőt szabadon engetek New York államban, akiknek a szabadulási kérelmét eddig megtagadták. Így lehetséges, hogy Chapman is szabadulhat majd.

Egereknél fordították vissza az öregedésthttp://www.life.hu/news/20180726-egereknel-forditottak-vissza-az-oregedest.htmlEgy génmutáció "kikapcsolásával" sikerült visszafordítaniuk az öregedéssel összefüggő bőrráncosodást és szőrhullást egereknél a birminghami Alabamai Egyetem (UAB) kutatóinak. News--Így zuhanhatott le a tinédzser a Budavári Siklónálhttp://www.life.hu/news/20180726-igy-zuhanhatott-le-a-tinedzser-a-budavari-siklonal-baleset.htmlKiderült, hogy egy 16 éves fiatalt ért baleset a Budavári Siklónál. A tinédzser a hírek szerint a barátaival alkoholt fogyasztott, így szédülhetett meg és zuhant a mélybe. NewsOrigoElhunyt Sergio Marchionne: a Ferrari, a Forma-1-es csapat, és a Fiat vezetője volthttp://www.life.hu/news/20180726-elhunyt-sergio-marchionne-a-ferrari-es-a-forma-1es-csapat-es-fiat-vezetoje.htmlElhunyt 66 éves korában Sergio Marchionne, aki a Fiat és a Ferrari, így közvetve a Forma-1-es csapat vezetője is volt. NewsOrigoHőségriadó: figyelmeztetést adott ki az OMSZhttp://www.life.hu/news/20180726-hosegriado-figyelmeztetest-adott-ki-az-omsz-idojaras.htmlA trópusi időjárás után sokak örömére végre megérkezett a hőség, ugyanis több megyére is elsőfokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat. A napi középhőmérséklet 25 Celsius-fok felett alakulhat. NewsOrigoKihirdették a 2018-as felvételi ponthatárokathttp://www.life.hu/news/20180725-kihirdettek-a-2018as-felveteli-ponthatarokat.htmlTöbb mintt 100 ezer diák várta a szerda este 8 órát, amikor is kihirdették az idei felvételi ponthatárokat. NewsOrigoMagyarok is nyaralnak Görögországban: nyilatkoztak az erdőtűzrőlhttp://www.life.hu/news/20180725-magyarok-is-nyaralnak-gorogorszagban-nyilatkoztak-az-erdotuzrol.htmlLegkevesebb 74 ember halt meg a görög erdőtüzekben, és egyre több a sérült. Magyarok is tartózkodnak kint. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.