Videó készült egy elzártan élő amazonasi törzs tagjairól

Brazília videó bennszülött törzs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ritka drónfelvétel készült egy brazil őserdő mélyén elzártan élő amazonasi törzsről.

Különleges videó készült egy drón segítségével az egyik brazíliai őserdő felett: sikerült levideózni azoknak a bennszülötteknek az élőhelyét, amelyek még soha nem léptek kapcsolatba a külvilággal.

A DailyMail azt írja, a hatóságok egy háromhetes expedíciót indítottak tavaly amiatt, mert a bennszülötteket orvvadászok fenyegetik. Ennek eredménye a különleges felvétel, amit most hoztak nyilvánosságra.

A videón nyilakkal felfegyverzett bennszülöttek sétálnak át egy tisztáson és egy maniókaültetvény is kivehető rajta.

A kutatásban résztvevő, Bruno Pereira elmondta, összesen öt alkalommal küldték fel a drónokat és szerencsére egyszer sem vették észre azokat a törzs tagjai.

A szakemberek úgy sejtik, a térségben még több csoport is élhet. Eddig összesen hat törzsről tudnak azon a részen, de feltételezik, hogy akár 16 is élhet ott.

Így jelentette be Majka a SZIN-en, hogy elköszön Curtistől: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180823-igy-jelentette-be-majka-a-szinen-hogy-elkoszon-curtistol-video.htmlBombaként robbant a hír, hogy Majka és Curtis nem lép fel együtt többet. Az ózdi hős tegnap a SZIN-en jelentette be különválásukat. Az okról is beszámolt: Curtis drogfüggősége veszélyezteti a produkciót. Most előkerült a videó is Majka bejelentéséről.TV + Sztárok--Hónapok óta távkapcsolatban él férjével Valkó Eszterhttp://www.life.hu/sztarok/20180823-honapok-ota-tavkapcsolatban-el-ferjevel-valko-eszter-musorvezeto.htmlFérje külföldi munkája miatt egyelőre távkapcsolatban kénytelen élni Valkó Eszter. TV + Sztárok--Jennifer Garner elvonóra vitte Ben Afflecket: fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180823-jennifer-garner-elvonora-vitte-ben-afflecket.htmlBen Afflecket szörnyű állapotban vitte be az elvonóra exfelesége, Jennifer Garner. TV + Sztárok--Angelina Jolie - Brad Pitt ügy: a színésznő végre engedetthttp://www.life.hu/sztarok/20180823-angelina-jolie-brad-pitt-ugy-a-szineszno-vegre-engedett.htmlVégre történt némi előrelépés az Angelina Jolie-Brad Pitt háborúban: a színésznő megengedte két gyermekének, hogy rendszeresen láthassa édesapját. TV + SztárokAFPMajka és Curtis szétválása nem volt meglepetés: a szakmabeliek körében nyár óta pletykálnak errőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180823-majka-es-curtis-szetvalasa-nem-volt-meglepetes-a-szakmabeliek-koreben.htmlMajka a SZIN-en jelentette be, hogy nem folytatják együtt tovább Curtisszel, annak drogproblémái miatt. A rajongókat sokkolta a hír, ám a szakmabeliek számára ez nem okozott meglepetést. TV + Sztárok--Így búcsúznak a kollégák, barátok Székhelyi Józseftőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180823-igy-bucsuznak-a-kollegak-baratok-szekhelyi-jozseftol.htmlKollégák és barátok emlékeztek meg a közösségi oldalakon a tegnap elhunyt Székhelyi Józsefről. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.