Mary McCarthy gyűrű nélküli kezével mutatja meg, hogy eljegyzés nélkül is boldog

eljegyzés Mary McCarthy kéz kézfej Instagram közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elege lett Mary McCarthy-nak azokból a közösségi oldalakra feltöltött fotókból, melyeken a lányok eljegyzéséri gyűrűs kezükkel tudatják a világgal: bekötik a fejüket. Mary ezért gyűrű nélküli kezét örökíti meg különböző élethelyzetekben.

A 30 éves író és színésznő Mary McCarthy megelégelte a közösségi médiában terjedő képeket, amelyeken lányok az ujjukra húzott gyűrűvel jelentik be ismerőseiknek: eljegyezték őket. Úgy érezte, a legtöbb ember úgy gondolja, csak ezután lehet teljes az élete, éppen ezért úgy döntött, ő gyűrű nélküli kezét mutatja meg különböző élethelyzetekben - írja a Fox News.

Not engaged, azaz Nem eljegyzett nevű Instagram-oldalát 2016-ban hozta létre, ahová a következő szöveget írta: "Sziasztok! Nem vagyok eljegyezve, de jól vagyok, ígérem. Kövessétek az én és a gyűrű nélküli bal kezem kalandajit."

Műszemeket ragasztott a halakra egy árus egy kuvaiti piaconhttp://www.life.hu/news/20180903-muszemeket-ragasztott-a-halakra-egy-arus-egy-kuvaiti-piacon.htmlMűszemet ragasztott a halakra egy kuvaiti kereskedő, hogy frissebbnek tűnjön az áru. NewsOrigoAz eltűnt villanyszerelők ügyének gyanúsítottjának, É. Imrének szomszédja is eltűnthttp://www.life.hu/news/20180903-az-eltunt-villanyszerelok-ugyenek-gyanusitottjanak-e-imrenek-szomszedja-is-eltunt.htmlTovább folyik a nyomozás az eltűnt villanyszerelők ügyében, É. Imre gyanúsítottat továbbra sem engedték szabadon. Most az is kiderült, nemcsak a villanyszerelők, de a férfi szomszédja is eltűnt. NewsOrigoNémeth Lajos szerint szerdáig még biztosan marad a változékony időhttp://www.life.hu/news/20180903-nemeth-lajos-szerint-szerdaig-meg-biztosan-marad-a-valtozekony-ido-idojaras.htmlNémeth Lajos elárulta, szerdáig még szükségünk lesz az esernyőkre. NewsOrigoSzörnyű állapotban vitték a cicát a menhelyre, majd elképesztő átalakuláson esett áthttp://www.life.hu/news/20180903-szornyu-allapotban-vittek-a-cicat-a-menhelyre-elkepeszto-atalakulason-esett-at.htmlSzörnyű állapotban került egy amerikai menhelyre egy cica. Az állatorvosok először fel sem ismerték, milyen állat rejtőzik a szőr alatt. NewsOrigoIndiában azt hitték, 14 csecsemő holttestét találták meg, ám a vizsgálat mást mutatott (18+)http://www.life.hu/news/20180903-indiaban-azt-hittek-14-csecsemo-holttestet-talaltak-meg-am-a-vizsgalat-mast-mutatott-18.htmlKözfelháborodást keltett az a hír, miszerint egy építési területen 14 csecsemő és magzat holttestére bukkantak nejlonzacskóba rejtve. A vizsgálat azonban mást mutatott ki. News--Újabb nyomozás indul a lúgos orvos, B. Krisztián névtelen levele miatthttp://www.life.hu/news/20180903--ujabb-nyomozas-indul-a-lugos-orvos-b-krisztian-nevtelen-levele-miatt.htmlÖt év után zárult le a lúgos orvos és áldozatának ügye, de még nincs teljesen vége. Újabb nyomozás indul. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.