Összedőlt egy épületrész Felsőpakonyban, meghalt egy gyerek

Forrás: Thinkstock -
Felsőpakony baleset gyermek melléképület összedőlt meghalt épület
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Összedőlt egy melléképület egy része a Pest megyei Felsőpakonyban keddre virradó éjszaka, s a romok között egy kisgyermeket talált a katasztrófavédelem kutyás keresőszolgálata - közölte Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Ismertetése szerint egy családi ház 50 négyzetméteres melléképületének mintegy harmada dőlt össze eddig tisztázatlan okból, s a mentéshez a fővárosi tűzoltókat és a gyáli önkéntes tűzoltókat riasztották.
A gyermeket megpróbálták újraéleszteni, de ez nem sikerült.


Pirner Alma tűsarkúban, szűk ruhában pakol gyermeke utánhttp://www.life.hu/sztarok/20180903-pirner-alma-tusarkuban-szuk-ruhaban-pakol-gyermekei-utan.htmlÓvodába ment Pirner Alma gyermeke. Az egzotikus tánc világbajnoka azt akarta megmutatni követőinek, hogy így már ő pakol a kicsi után, ám a kép nem sikerült túl életszerűre. TV + Sztárok--Felszedett kilói miatt támadják a kommentelők a várandós Kulcsár Edináthttp://www.life.hu/sztarok/20180903-felszedett-kiloi-miatt-tamadjak-a-kommentelok-a-varandos-kulcsar-edinat.htmlHamarosan világra hozza első gyermekét Kulcsár Edina. Ám most szembe kellett néznie a rosszindulatú kommentelőkkel, akik a várandósság alatt felszedett kilók miatt bántották. TV + SztárokOrigoA Videotonban folytathatja Dzsudzsák Balázshttp://www.life.hu/sztarok/20180903-a-videotonban-folytathatja-dzsudzsak-balazs.htmlLapértesülések szerint havi 20 millió forintért a Videotonhoz szerződik Dzsudzsák Balázs. TV + Sztárok--Görög Zita hosszú bejegyzésben összegezte az idei nyarathttp://www.life.hu/sztarok/20180903-gorog-zita-hosszu-bejegyzesben-osszegezte-az-idei-nyarat.htmlGörög Zita egy hosszabb bejegyzésben emlékezett vissza az elmúlt hónapokra. Azt írja, ez volt élete legfurcsább nyara. TV + SztárokOrigoKoroknyai Virág az ágyból posztolt fotót, megmutatta, hogyan kezdi a hétfőthttp://www.life.hu/sztarok/20180903-koroknyai-virag-az-agybol-posztolt-fotot-megmutatta-hogyan-kezdi-a-hetfot.htmlA legtöbb embernek nehezére esik hétfőn kikelni az ágyból és maga mögött hagyni a hétvégét, nincs ezzel máshogy Koroknyai Virág szépségkirálynő sem. Az ágyból posztolt hétfő reggeli fotókat. TV + SztárokOrigoSzenzációs négyes: Koós Réka plus size balett-táncosnőként mutatta meg magáthttp://www.life.hu/sztarok/20180903-szenzacios-negyes-koos-reka-plus-size-balett-tancosnokent-mutatta-meg-magat.htmlKoós Réka bár saját bevallása szerint alkalmatlan a balettre, mégis bevállalta: kitömve, esetlenül állt színpadra. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.