Felszedett kilói miatt támadják a kommentelők a várandós Kulcsár Edinát

terhesség komment Kulcsár Edina Csuti várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan világra hozza első gyermekét Kulcsár Edina. Ám most szembe kellett néznie a rosszindulatú kommentelőkkel, akik a várandósság alatt felszedett kilók miatt bántották. 

"Azt a lábat én nem dugnám ki" - írta az egyik kommentelő Kulcsár Edina fotójához, melyen bájos kismamaként pózol egy magasan felsliccelt ruhában. Rajongói máris védelmére keltek, ám ő sem hagyta szó nélkül, kedvesen vágott vissza a rosszindulatú hozzászólónak.

"Lerepült róla a ruha. Igen, husibb most mindenem, mint ahogyan a combom is, de miért takargassam? Ez is én vagyok, csak éppen egy másik állapotban, és büszkén viselem a plusz kilókat! Ha nem tetszik, akkor pörgess tovább. Ennyit tudok mondani" - írta Kulcsár Edina. Egy későbbi hozzászólásban pedig azt is kifejtette, hogy nagyon boldog a plusz kilóival, különösen azért, mert hamarosan lesz egy gyermeke.

#anyufoto : @krisztinajakab_photography

Szabó-Kulcsár Edina ❤️ (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.