A legmagányosabb angol pásztorlány, Emma Gray megházasodott: fotó

Forrás: Facebook/Emma Gray -
házasság lány pásztor angol
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évekkel ezelőtt a magányra rendezkedett be az angol pásztorlány, de végül hozzá is megérkezett az igazi: össze is házasodtak.

Azzal vált híressé a brit Emma Gray, hogy mindössze 23 évesen a bulik és társasági élet helyett egy farm irányításába fogott teljesen egyedül. Az idilli életnek persze megvoltak a hátulütői is, hiszen se szomszédok, se társasági élet nem volt a környéket. A döntést mégis könnyen meghozta, éppen a vőlegényével való szakítás sarkallta az elvonulásra, habár ő sosem akart magányos lenni.

A legmagányosabb angol pásztorlány, Emma Gray megházasodott Forrás: Facebook/Emma Gray

Nem tett le arról, hogy megtalálja igaz szerelmét, de volt egy olyan érzése, hogy örök magányra van ítélve. Sorsa azonban másként alakult, és rátalált az igazira: egy 40 éves tűzoltóra, akivel ki is mondták a boldogító igent. „

Felkészültem arra, hogy örökké magányos leszek, de mindig reméltem, hogy megtalálom a megfelelő embert, és meg is találtam"

Meteorológiai szolgálat: öt nap alatt 100-160 milliméter eső esett a Dunántúl északi felénhttp://www.life.hu/news/20180906-meteorologiai-szolgalat-ot-nap-alatt-100160-millimeter-eso-esett-a-dunantul-eszaki-felen.htmlA Dunántúl északi felén öt nap alatt 100-160 milliméter eső esett, míg több helyen 1 milliméternyi csapadék sem hullott - írta az Országos Meteorológiai Szolgálat szerdán a Facebook-oldalán.News--Szökött kenguru kószál Ausztriában: videóhttp://www.life.hu/news/20180905-szokott-kenguru-koszal-ausztriaban-video.htmlEgyelőre nem tudni, honnan szökött meg és azt sem, hogy pontosan milyen fajta, mindenesetre arra videós bizonyíték van, hogy egy szökött kenguru tartja lázban Ausztriát. NewsOrigoA dabasi rendőrök elfogták a szeméremsértő férfit, az ócsai recskarémet (18+)http://www.life.hu/news/20180905-a-dabasi-rendorok-elfogtak-a-szemeremserto-ferfit-az-ocsai-recskraemet-18.htmlNem garázdálkodik tovább az ócsai recskarémnek nevezett férfi, aki településszerte meztelenre vetkőzött majd magához nyúlt. A rendőrök elkapták. NewsThinkstockA dabasi rendőrök elfogták a szeméremsértő férfit, az ócsai recskarémet (18+)http://www.life.hu/news/20180905-a-dabasi-rendorok-elfogtak-a-szemeremserto-ferfit-az-ocsai-recskraemet-18.htmlNem garázdálkodik tovább az ócsai recskarémnek nevezett férfi, aki településszerte meztelenre vetkőzött majd magához nyúlt. A rendőrök elkapták. NewsThinkstockA dabasi rendőrök elfogták a szeméremsértő férfit, az ócsai recskarémet (18+)http://www.life.hu/news/20180905-a-dabasi-rendorok-elfogtak-a-szemeremserto-ferfit-az-ocsai-recskraemet-18.htmlNem garázdálkodik tovább az ócsai recskarémnek nevezett férfi, aki településszerte meztelenre vetkőzött majd magához nyúlt. A rendőrök elkapták. NewsThinkstockSzexi tánccal próbálták vásárlásra bírni az embereket az eladónők: videóhttp://www.life.hu/news/20180904-szexi-tanccal-probaltak-vasarlasra-birni-az-embereket-az-eladonok.htmlHiányos öltözetű eladónők próbálták szexi táncukkal vásárlásra csábítani az egyik thaiföldi halüzlet vendégeit. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.